Lid worden

Als je op zoek bent naar een volleybalvereniging in Utrecht, kun je je interesse in onze vereniging kenbaar maken via het interesseformulier. Het is een beetje afhankelijk van je ervaring en niveau, maar we kunnen helaas niet iedereen een plaats binnen de vereniging aanbieden. Wanneer er ruimte is, zal de Technische Commissie contact met je opnemen. Het spreekt voor zich dat dit doorgaans rond het eind van de competitie of het begin van de trainingen aan de orde is.
Wanneer je enkele keren hebt meegetraind en het van beide kanten bevalt, ontvang je van de TC een aanmeldingsformulier, met het verzoek dat zo spoedig mogelijk in te vullen en terug te sturen. Het bestuur regelt vervolgens je aanmelding bij de Nevobo. Als je nog niet eerder competitie gespeeld hebt, of dat is al een tijdje geleden, zal de secretaris ook een spelerskaart voor je aanvragen.

Smoelenboek en persoonlijke gegevens

Op de website vind je het online smoelenboek, waarin de contactgegevens van alle leden zijn opgenomen. Dit smoelenboek is alleen beschikbaar voor leden, die daarom eerst moeten inloggen op de site. Als je verhuist, of je contactgegevens veranderen vragen we je om dat door te geven via de website. Dat kan rechtstreeks, via deze link. De secretaris zal er voor zorgen dat, als dat nodig is, de Nevobo op de hoogte gesteld wordt.

Langdurig afwezig

Ben je geblesseerd, zwanger, ga je op reis, of ben je om een andere reden voor langere tijd niet in staat om te trainen en wedstrijden te spelen? Dan kun je je lidmaatschap op langdurig afwezig zetten. Doe dit via de website of via een mail aan de secretaris én TC. Let op: dit kan niet met terugwerkende kracht.

Langdurig afwezig zijn betekent dat je na je afwezigheid gegarandeerd een plek hebt bij VV Switch. Ook maak je aanspraak op restitutie van een deel van de contributie. Je kunt voor een kwartaal of maximaal een half jaar de contributie terugkrijgen.

Voortijdig afmelden

Ga je halverwege het seizoen de club verlaten? Meld je af via de site of via een mail aan de secretaris de secretaris én TC. . Let op: dit kan niet met terugwerkende kracht. Je kunt voor een kwartaal of maximaal een half jaar de contributie terugkrijgen.

Afmelden einde seizoen

Zonder tegenbericht wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Ga je de club verlaten? Dan kun je je afmelden via de site of via een mail aande secretaris én TC. .Let op: dit kan niet met terugwerkende kracht.

Meld je bij voorkeur vóór 1 juli af zodat de TC een passende vervanger voor je team kan vinden. Bij afmeldingen later dan 15 augustus wordt een half jaar contributie in rekening gebracht.