Switch is een volleybalvereniging in Utrecht waar het goed toeven is. Gezelligheid, saamhorigheid, ontspanning en sportieve prestatie op je eigen niveau gaan bij ons hand in hand. Bij Switch kom je mensen van alle leeftijden tegen. Twintigers, maar zeker ook vijftigers. Switch heeft op dit moment 5 herenteams en 6 damesteams, we hebben geen jeugdleden. Zowel de dames als de heren spelen vanaf de 4e klasse tot en met de derde divisie. Onze vereniging is opgericht in 1950 onder de naam S.S.V.U. (Spoorweg Sport Vereniging Utrecht). In 1980 is de vereniging los komen te staan van de spoorwegen en is zij verder gegaan onder de naam Switch.

Wij trainen op de maandagavonden in de Sporthal Nieuw Welgelegen, vlakbij de Jaarbeurs. Er wordt in twee groepen/rondes getraind: de “vroege” teams trainen van 19.30 uur tot 21.00 uur en de “late” teams trainen van 21.00 uur tot 22.30 uur/23.00 uur. In Sporthal Nieuw Welgelegen spelen we ook onze thuiswedstrijden en deze zijn, let wel, op de donderdagavonden. De uitwedstrijden worden gespeeld op de vrijdagavond of op zaterdag.

Naast Nieuw Welgelegen maken we gebruik van de leuke kantine van de Zwaluwen, waar je na de trainingen en de wedstrijden goed terecht kan voor een drankje of om iets te eten, bijvoorbeeld een daghap. Gezellig aan de bar of in een van de vele tafeltjes, waar je gezellig kan voor- en naborrelen!

We zien je graag terug bij Switch!