Switch Saturday: meld je aan voor het feest!

Zaterdag 1 december is het zover: Switch Saturday! Hierbij alle info op een rij. Meteen aanmelden voor eten en/of feest? Klik hierrrr

———————————————————————————————————————
Je had het misschien niet verwacht,
maar tijdens Switch Saturday wordt ook aan de kleintjes gedacht.
Terwijl de ouders op het veld hun best doen,
zetten de kindjes beneden hun schoen.
Het wachten is op de Sint,
die iets lekkers brengt voor elk kind. 
———————————————————————————————————————

Nadat alle wedstrijden zijn gespeeld opent om 19:00 uur een overheerlijk stamppotbuffet met drie soorten stamppot, gehaktballen, rookworst, spekjes en diverse bijgerechten. Uiteraard is er ook een vegetarische optie. Wees op tijd, want anders verPIETert je eten (voor de teams die de laatste ronde spelen zorgen we dat er nog genoeg stamppot over is. Ja, echt.)

Rond 21:00 uur start het feest! Het thema luidt: Foute Pieten. Het best verklede team wint een paar kannen bier. Dus wees geen PIET snot en trek wat uit de kast! We warmen eerst op met de beroemde pubquiz.
Daarna komt de hoofdact DJ Reusje ons van gouden hitjes voorzien. Ofwel you’d better move on (PIET Veerman) #betternotgoogle#weddendatjeditnuweldoet.

Good to know: bier is € 1.80 dus maak je geen zorgen als je een ietsie PIETsie scheef naar huis loopt – de Sint vergeeft het je.

Kleine lettertjes voor de PIETjes precies:
Kosten:
Eten & feest: €15
Alleen eten: €10
Alleen feest: €5 

Eindtijd: 03.00 uur
Locatie: Zwaluwen (kantine tegenover Nieuw Welgelegen) -> zowel eten als feest zijn op deze locatie!
Thema: Foute Pieten feest

Ben je erbij? Meld je dan uiterlijk 24 november aan via dit formulier zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Het verschuldigde bedrag kun je overmaken naar NL28INGB0001747456 t.n.v. VV Switch onder vermelding van je naam + Switch Saturday 2018. Neem je een partner/introducé mee (eten/feest), vul dan een apart formulier voor hem/haar in. 

Heb je niet (op tijd) betaald? Dan gaat je bordje stamppot helaas aan je voorbij.. 

Mocht je vragen hebben of de zeurpiet willen uithangen mail dan naar: feestcie@vvswitch.nl. 

Table Switch

Zaterdag 17 november is het weer tijd voor ons jaarlijkse cycling dinner! De gouden spatel en het wisselkookboek zijn nu nog in handen van Joost en Tjibbe, maar wie neemt ze van hen over dit jaar? Geef je uiterlijk maandag 12 november per tweetal op via het online formulier. Woensdagavond 14 november krijg je te horen of jij een voor-, hoofd- of nagerecht mag koken voor je gasten! 

tableswitch

Lees verder…

Algemene Ledenvergadering van VV Switch op donderdag 6 september 2018

Beste Switcher,

Hierbij willen we je van harte uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering van VV Switch op donderdag 6 september 2018. Als je wil reageren op de agenda of de stukken, dan kan dat tot uiterlijk zondag 2 september bij de voorzitter via voorzitter@vvswitch.nl

De vergadering zal plaatsvinden in de vergaderzaal naast de kantine (1e verdieping) van sporthal Nieuw Welgelegen. Om 20:00 uur willen we starten met de vergadering, vanaf kwart voor acht is er inloop met koffie en thee. 

Mocht je verhinderd zijn dan kan je je afmelden en heb je de mogelijkheid een team- of verenigingsgenoot te machtigen en zo alsnog gebruik te maken van je stemrecht. Doe dit voorafgaande van de vergadering door een mail te sturen naar de voorzitter via voorzitter@vvswitch.nl

De documenten voor de ALV zijn gepubliceerd op de website: http://www.vvswitch.nl/vereniging/documenten. Inloggen is hiervoor noodzakelijk.

Met sportieve groet,

Het bestuur
Renske, Savannah, Renate, Derk Jan, Wouter en Martine 

Beach eindtoernooi – verplaatst naar 16 augustus

In verband met de weersvoorspellingen is het eindtoernooi verplaatst naar 16 augustus.

Vanavond zal er op de velden ook niemand van de beachcommissie aanwezig zijn. Mocht je ondanks het weer toch een potje willen ballen, neem dan contact op: beach@vvswitch.nl

Op 16 augustus sluiten we deze hete volleybalzomer af met een eindtoernooi inclusief bbq! Je kunt je inschrijven per heren-, dames- of mixteam, maar ook individueel, dan zoeken wij een geschikte partner voor je. Inschrijven kan via de volgende link. De kosten zijn €5 per team en €6,50 p.p. voor de bbq. Wij regelen het eten, neem zelf wat te drinken mee! Inschrijven kan tot en met maandag 6 augustus. Komende donderdag wordt er ook nog gewoon gebeached, we hopen jullie te zien!

The Beach Volleyball Party – 20 juli 2018 @ Woolloomooloo
Vrijdag 20 juli barst om 23:00 uur The Beach Volleyball Party los in de Woolloomooloo te Utrecht met om 00:30 uur een special guest.
Koop je kaarten hier

Workshops voor trainers en scheidsrechters

De organisatie van het side-event ‘Scholingen’ EK beach Utrecht organiseert leuke workshops voor trainers en scheidsrechters op zaterdag 21 juli waarna aansluitend een wedstrijd van het EK beachvolleybal wordt gekeken. Voor meer info: zie bijlage. Let op: inschrijven kan tot 24 juni.

Groots Utrechts Beachtoernooi en Win Kaarten voor EK Beach

Groots Utrechts Beachtoernooi - Win Kaarten EK Beach

Spelverdelers en trainers gezocht!

Komend seizoen hebben we nog een aantal vacatures. Ben of ken jij een:

  • Spelverdeler dames 3e divisie
  • Middens heren 1e en 3e klasse
  • Trainer voor dames 2e klasse
  • Trainer voor heren 1e klasse

Laat het dan graag weten via tc@vvswitch.nl

Switch Day at the Park: meld je aan!

Zondag 10 juni organiseert Switch een gezellige dag in park Oog in Al voor jong en oud. Het wordt een relaxte dag met elkaar: volleyballen, spelletjes, muziek en natuurlijk barbecueën! Ook het aanstormende Switch talent van 0-18 jaar is welkom. Als iedereen wat te drinken meeneemt, dan zorgen wij voor de barbecue. Je kunt je inschrijven voor de barbecue via onderstaand formulier (volwassenen € 10, kinderen € 5). We beginnen rond 14:00 uur. 

Lees verder…

Beachvolleybal seizoen Switch

Met de laatste wedstrijden in zicht en de zon die steeds meer en harder gaat schijnen komen de beachkriebels weer op. Tijd om de zaal achter ons te laten en het zand op te gaan om lekker een balletje te gaan spelen!!

Ook dit jaar biedt Switch haar leden de mogelijkheid elke donderdagavond te komen beachvolleyballen op de beachvolleybalvelden bij sporthal Zuilen. Vanaf 19.00 uur is de Beachcie aanwezig en we gaan door tot het donker is. De meeste avonden is het vrij spelen voor Switch leden en hoef je je niet aan te melden. Daarnaast zijn er bij ons en in Utrecht de volgende beachactiviteiten:

  • Donderdag 17 mei: Openingstoernooi Mix King & Queen of the court – inschrijven kan hier
  • Donderdag 24 mei: Beachclinic
  • Donderdag 9 augustus: Eindtoernooi met barbecue

Meer informatie over het eindtoernooi en de beachclinic volgt via de website, maar reserveer deze data alvast in jullie agenda’s!

Introducees zijn altijd welkom, maar aan hen vragen we een bijdrage van €4 per keer. Ook is er de mogelijkheid voor introducees om voor €35 een abonnement te kopen voor alle beachavonden.

Bij zeer slecht weer kan de Beachcie besluiten het beachen af te lassen. Dit zal op de dag zelf via de site worden gecommuniceerd.

Heb je vragen of opmerkingen wat betreft de beach activiteiten van VV Switch? Spreek dan gerust een van de Beachcie leden aan of mail naar: beach@vvswitch.nl

Tot op de beachvelden!

Groetjes van de BeachCie,

Dana (D3), Maaike (D3), Freeke (D6), Jordy (H6) & Tim (H2)