Coronaprotocol wedstrijdavonden VV Switch

Conform de richtlijnen van de Nevobo hebben wij een coronaprotocol opgesteld. Zorg ervoor dat je van dit protocol op de hoogte bent vóór aanvang van je wedstrijd.

Lees verder…

Spelers gezocht!

Switch is op zoek naar de volgende spelers:

Mannen promotieklasse: middens en spelverdeler

Ben jij degene die wij zoeken? Vul het aanmeldformulier in of mail met TC@vvswitch.nl

23 en 30 december 2019

De trainingen op maandag 23 december gaan gewoon door.

Tussen kerst en oudjaarsdag, op maandag 30 december, is het weer tijd voor het jaarlijkse oliebollentoernooi! Van tevoren aanmelden is niet nodig. Meld je tussen 19:30 en 19:45 uur in de bovenzaal van Nieuw Welgelegen, de wedstrijden starten om 20:00 uur. Tot dan!

Switch Beach Eindtoernooi

Om het beachvolleybalseizoen af te sluiten organiseren we net als voorgaande jaren het Switch Beach Eindtoornooi. Het toernooi zal plaatsvinden op donderdag 15 augustus tenzij het weer écht tegenvalt. In dat geval wordt het verschoven naar de 22e. 

NIEUW dit jaar is dat we geen BBQ organiseren maar pizza’s bestellen! Dit is uiteraard net als andere jaren geheel vrijblijvend. Mocht je graag een hapje willen eten geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Vanaf 7 uur kun je warmspelen en vanaf half 8 wordt er gestart met de eerste wedstrijden. Inschrijven kan per team: heren, vrouwen of mix. Je mag je ook individueel inschrijven, in dat geval probeert de Beachcie een partner voor je te vinden. 

Kosten
De kosten van het toernooi zijn als volgt:

Per team: 5 Euro        (Introducees +4 Euro p.p)
Deelname pizza’s p.p.   6,50 Euro

Aanmelden
Inschrijven kan via de volgende link tot uiterlijk maandag 12 augustus. Mocht je later bedenken dat je toch wel/niet mee wilt eten, stuur ons dan een mail naar beach@vvswitch.nl.

We zien jullie allemaal graag op de beachvelden!

Trainingsschema

Het nieuwe trainingsschema staat online.

Alle trainingstijden en in welke zaal vind je hier of op https://trainenwebovenofbeneden.nl.

Trainers gezocht!

Voor een aantal teams zijn we nog op zoek naar een (2e) trainer. Heb jij interesse om een team training te geven? De TC hoort het graag!

Kantine VV Switch

Voor een drankje voor of na de training/wedstrijd kun je terecht bij de kantine van Zwaluwen aan de overkant van de straat. Proost!

Beachie eindtoernooi mét pizza op donderdag 18 augustus!

Je kunt je hier inschrijven: https://forms.gle/JKcsAAaZgAfreYxJ8

Zet ‘m in je agenda! Hopelijk zien we je 18 augustus 🙂

Lees verder…

Volleyballers gezocht!

VV Switch zoekt nieuwe leden! Heb jij zin in een seizoen vol sportiviteit en gezelligheid? Dan ben je bij VV Switch aan het juiste adres!

Heb je interesse om mee te komen trainen? Meld je dan via deze link

Belangrijke informatie hervatten competitie

Tijdens de afgelopen lockdown konden 4 thuisdagen niet door gaan en hebben sommige teams zelfs 6 wedstrijden gemist. Vanuit het bestuur hebben we bekeken of, en hoe, we deze wedstrijden in kunnen plannen.

Dit blijkt een onmogelijke opdracht. Dit komt allereerst door het tekort aan resterende speelweken (zelfs met de maand mei meegerekend) en als tweede doordat Nieuw Welgelegen in mei weinig beschikbaar is. Daarbij hebben we ervoor gekozen om de trainingsavonden niet op te offeren, zodat er voldoende trainingstijd over blijft. Indien er teams zijn die hier wel gebruik van willen maken, kunnen de aanvoerders dit bij Babet aangeven. We vragen deze teams Babet te ontlasten door zelf op zoek te gaan naar tellers en scheidsrechters.

Uiteraard doen we ons best om zoveel mogelijk wedstrijden in te plannen en communiceren we frequent met de Nevobo over de status. Komende dinsdag is een informatieavond van de Nevobo, waar het bestuur bij aanwezig is. Zodra wij meer horen over het verloop van de competitie, horen jullie dat van ons.

Wel hebben we zaterdag 14 mei kunnen blokken voor een extra thuisdag, waar meerdere teams ingepland gaan worden. Houd deze datum dus vrij. 

Verruiming invalbepalingen
De Nevobo heeft de regels rondom het invallen bij andere teams verruimd. Samengevat: je kunt je dit seizoen niet meer vastspelen in een hoger team, je mag onbeperkt horizontaal meespelen (in een team in dezelfde klasse, normaal maximaal 3 spelers) en vanuit dames 5 mag er in dames 6 ingevallen worden. Het volledige overzicht van de Nevobo kun je via deze link downloaden.

Speelschema competitie
Het is belangrijk dat jullie de Nevobo app goed in de gaten houden wat betreft jullie speelschema. Tegenstanders kunnen wedstrijden op korte termijn annuleren, zonder dat Switch dit verneemt. Ook gaan de komende periode veel wedstrijden opnieuw ingepland worden. Tip: zet de notificaties voor wijzigingen in de app aan. Dan krijg je een bericht wanneer er relevante dingen voor jouw team gewijzigd zijn.

Wil je een wedstrijd uitstellen?
Neem dan contact op met Babet Knol (wedstrijdsecretaris) en neem niet zelf contact op met de Nevobo. Speelt iets op korte termijn? Stuur haar dan een appje, dan pakken we het zo spoedig mogelijk op.

Houd er bij het uitstellen van een wedstrijd rekening mee dat de wedstrijd, zoals hierboven uitgelegd, mogelijk niet meer ingepland kan worden. Hoe de Nevobo hiermee uiteindelijk om zal gaan is nog niet bekend.

Kantine
Tijdens de thuisavonden is de kantine van de Zwaluwen beschikbaar voor Switch en tegenstanders. De kantine volgt de geldende coronamaatregelen voor horeca.

UPDATE NEVOBO

De Nevobo heeft besloten dat de resterende competitiewedstrijden in het kalenderjaar 2021 voor de Topdivisie en lager worden uitgesteld. Zie voor het volledige bericht de website van de Nevobo

Beschermd: TRAININGEN EN WEDSTRIJDAVONDEN TOT 18 DECEMBER AFGELAST

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

Schoenenavond 2021

Op 20 september komt Volleybaldirect weer naar Nieuw Welgelegen voor een schoenenavond. Ben je nog op zoek naar nieuwe schoenen voor dit seizoen? Grijp dan deze kans!

Snelle pata

Beachvolleybal Eindtoernooi

Om het beachvolleybalseizoen af te sluiten gaan we een Switch traditie terugbrengen:
Het Beachvolleybal Eindtoernooi met BBQ!

Net als voorgaande jaren organiseren wij het Switch Beachvolleybal Eindtoornooi inclusief BBQ. Het toernooi zal plaatsvinden op donderdag 12 augustus, tenzij het weer écht tegenvalt; dan schuiven we het toernooi een week op. Vanaf 18:00 uur kun je warm spelen en om 19:00 wordt er gestart met de eerste wedstrijden.

Inschrijven kan per team: heren, vrouwen of mix. (Je mag je ook individueel inschrijven, in dat geval probeert de BeachCie een partner voor je te vinden)

Poster

LET OP: Glaswerk is NIET toegestaan bij de beachvelden!

DatumShift 1Shift 2Inschrijfformulier
12-08-2021Inloop: 18:00Start: 19:00Inschrijven
05-08-202118:00-20:0020:00-22:00Inschrijfformulier
29-07-202118:00-20:0020:00-22:00Inschrijfformulier
22-07-202118:00-20:0020:00-22:00Inschrijfformulier

UNLOCK Utrecht

Lieve Switchers,

De inschrijving voor UNLOCK Utrecht is open!

Schrijf je nu in voor UNLOCK Utrecht!

Dit jaar heeft Nevobo in samenwerking Toverpot en de verschillende verenigingen uit Utrecht een fantastisch voorbereidingstoernooi opgezet om het nieuwe volleybalseizoen te vieren.

Op zaterdag 28 augustus worden verschillende voorbereidingstoernooien in Utrecht georganiseerd onder de naam UNLOCK. Over de grote sporthallen in stad worden met deze toernooien de verschillende competitieniveaus verdeeld. Natuurlijk kan niet elk team van v.v. Switch in onze eigen sporthal spelen, maar gelukkig is er voor elk team wel een plek beschikbaar in Utrecht. 

Lees verder…