Spelverdelersclinic door Yannick van Harskamp!

Op dinsdagavond 3 april hebben wij (als TC) een speciale training georganiseerd door niemand minder dan Yannick van Harskamp. Hij komt een training geven aan de spelverdelers van Switch waarbij hij de trainers aangeeft hoe ze spelverdelers het beste kunnen gaan trainen. Dit wil je niet missen! Ben je trainer en/of spelverdeler schrijf je dan snel in! De training zal plaats vinden op 3 april van 19.30-21.30 in sporthal Zuilen. Vanwege de verwachte animo, bij deze alvast de waarschuwing vol=vol. Je kunt je inschrijven tot en met 18 maart. Vragen kun je mailen naar tc@vvswitch.nl en inschrijven doe je via deze link.

Kroegentocht!

Terug van weg geweest: de Switch kroegentocht. Op zaterdag 7 april zullen we een aantal bekende, maar zeker ook nog onontdekte kroegen in Utrecht verkennen. Heb jij zin in een avondje met de nodige biertjes en gezelligheid en vind jij het leuk om ons stadsie nog beter te leren kennen? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier.
Lees verder…

Mountainbiken met Switch

Fiets jij al lang zonder handen en zijwieltjes? Was jij bij de massasprint van TableSwitch het snelste bij je nagerecht? Ga jij sowieso harder dan die gast op de foto?

18 maart gaan we voor de liefhebbers weer mountainbiken! Rond een uur of 14:00 stappen we op de fiets en maken we de bossen bij Overberg onveilig. Voor een klein prijsje van €17,- krijg je een supersnelle mountainbike, flitsende helm en een gevulde bidon! Opgeven kan tot 12 maart via het inschrijfformulier.

Lees verder…

Gesloten kantine

Helaas hebben wij te horen gekregen van de gemeente dat het tot nog toe niet is gelukt om een opvolger voor de Colour Kitchen te vinden. Dit betekent dat de kantine voorlopig gesloten is. 

Wij worden op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen. Zodra we meer weten zullen we dit melden.

Namens het bestuur vv Switch
Martine, Derk-Jan, Renske, Renate, Savannah, Wouter

Scheidsrechtersenquête

In oktober werd een enquete uitgezet onder verenigingsscheidsrechters om inzicht te krijgen in de wensen rondom het scheidsrechtersschema en om te kijken hoe de kwaliteit en het plezier van scheidsrechters verhoogd kunnen worden. 

Het overgrote deel van de scheidsrechters geeft aan het fluiten als een verplichting te zien en maximaal 1 of 2 wedstrijden per jaar te willen fluiten. Slechts enkele scheidsrechters vinden het leuk om meer wedstrijden te fluiten. 

Men is tevreden over de dingen die switch doet ter ondersteuning van scheidsrechters waarbij de scheidsrechtersbijeenkomst en de persoonlijke benadering erg worden gewaardeerd. Uit de tips die zijn binnengekomen worden de volgende tips meegenomen voor komend seizoen:

1. Af en toe een filmpje of scheidsrechterstip plaatsen op Facebook.

2. Een tweede scheidsrechtersbijeenkomst organiseren in het seizoen waarbij in de zaal wordt geoefend tijdens een oefenwedstrijd.

3. Vaker ervaren scheidsrechters mee laten kijken bij beginnende scheidsrechters om feedback te geven. 

Indoor Beachvolleybaltoernooi 18 februari

De dagen worden langzaam langer, waardoor het verlangen naar zon, strand en beachvolleybal natuurlijk steeds groter wordt. Dat begrijpen wij. Daarom kan je 18 februari meedoen aan het Indoor Beachtoernooi in de Sportbox in Utrecht!
Wat: Indoor Winterbeachtoernooi
Wanneer: zondag 18 februari
Hoe laat: 13.00 uur tot 16.00 uur
Waar: Sportbox, Utrecht
Kosten: 10 euro (incl. drankje)
Inschrijven kan hier

Switch TableSwitch 2018

Ben jij niet alleen een ster in het veld, maar ook in de keuken? Dat komt goed uit!
Strijd met je beste recept mee voor het Gouden Wissel Kookboek!

Nog een paar weken aftellen en dan is het weer zo ver!
Zaterdag 3 februari is de volgende editie van TableSwitch.

tableswitch

Geef je in tweetallen op via onderstaand formulier.  Opgeven kan tot dinsdag 30 januari.

Lees verder…

EK beachvolleybal komt naar Utrecht

Word Ambassadeur namens VV Switch!

Misschien heb je het al gehoord, maar in 2018 komt het EK Beachvolleybal naar Nederland. Utrecht is naast Apeldoorn, Den Haag en Rotterdam één van de vier speelsteden. We herinneren ons allemaal het mega feest van het WK Beachvolleybal in 2015 in Nederland en de kansen die dat met zich mee bracht: toffe wedstrijden, leuke feesten, een unieke sfeer! Een soort gelijk feest gaat wederom plaats vinden, maar nu in eigen stad! En dus een geweldige kans voor Switch!!

Tot nu toe is de Beachcie betrokken geweest bij de voorbereidingen van dit spektakel van het EK in Utrecht. De plannen gaan echter verder dan de ‘standaard’ Beachcie activiteiten en dus zijn we op zoek naar een of twee enthousiastelingen binnen Switch.

Lees verder…

Scheidsrechtersbijeenkomst

Op donderdag 28 september start om 20 uur de scheidsrechtersbijeenkomst in nieuw welgelegen. Het is verstandig om te komen opfrissen want er zijn weer kleine wijzigingen in de spelregels waar je als scheidsrechter van op de hoogte dient te zijn. Om de avond zo goed mogelijk te laten aansluiten op jullie wensen, zou het fijn zijn als je je vragen vooraf mailt naar scheidsrechterscoordinator@vvswitch.nl.

Digitaal wedstrijdformulier (DWF)

Vergeet niet om als aanvoerder voor de eerste wedstrijd je teamsamenstelling alvast klaar te zetten in het DWF. Dit scheelt veel tijd op de avond zelf. Via deze link lees je hoe je dit kunt doen.

Link: Handleiding opgave teamsamenstelling