23 en 30 december 2019

De trainingen op maandag 23 december gaan gewoon door.

Tussen kerst en oudjaarsdag, op maandag 30 december, is het weer tijd voor het jaarlijkse oliebollentoernooi! Van tevoren aanmelden is niet nodig. Meld je tussen 19:30 en 19:45 uur in de bovenzaal van Nieuw Welgelegen, de wedstrijden starten om 20:00 uur. Tot dan!

Switch Beach Eindtoernooi

Om het beachvolleybalseizoen af te sluiten organiseren we net als voorgaande jaren het Switch Beach Eindtoornooi. Het toernooi zal plaatsvinden op donderdag 15 augustus tenzij het weer écht tegenvalt. In dat geval wordt het verschoven naar de 22e. 

NIEUW dit jaar is dat we geen BBQ organiseren maar pizza’s bestellen! Dit is uiteraard net als andere jaren geheel vrijblijvend. Mocht je graag een hapje willen eten geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Vanaf 7 uur kun je warmspelen en vanaf half 8 wordt er gestart met de eerste wedstrijden. Inschrijven kan per team: heren, vrouwen of mix. Je mag je ook individueel inschrijven, in dat geval probeert de Beachcie een partner voor je te vinden. 

Kosten
De kosten van het toernooi zijn als volgt:

Per team: 5 Euro        (Introducees +4 Euro p.p)
Deelname pizza’s p.p.   6,50 Euro

Aanmelden
Inschrijven kan via de volgende link tot uiterlijk maandag 12 augustus. Mocht je later bedenken dat je toch wel/niet mee wilt eten, stuur ons dan een mail naar beach@vvswitch.nl.

We zien jullie allemaal graag op de beachvelden!

Switch Beachvolleybal Seizoen

Met de laatste wedstrijden achter de rug en de zon die steeds harder gaat schijnen komen de beachkriebels weer op. Tijd om de zaal achter ons te laten en het zand op te gaan om lekker een balletje te gaan spelen!!

Ook dit jaar biedt Switch haar leden de mogelijkheid elke donderdagavond te komen beachvolleyballen op de beachvolleybalvelden bij sporthal Zuilen (Burgemeester Norbruislaan 680, Utrecht). Vanaf 19.00 uur is de Beachcie aanwezig en we gaan door tot het donker is. De meeste avonden is het vrij spelen voor Switch leden en hoef je je niet aan te melden. Daarnaast zijn er bij ons en in Utrecht de volgende beachactiviteiten:

  • Donderdag 16 mei: Openingstoernooi Royals of the (K)night – Inschrijven kan per team (mix, heren, dames) of individueel. De kosten voor deelname zijn 2,50 p.p. voor Switch leden. Introducees zijn welkom maar betalen een introductietarief van 5 euro (totaal).Wees er op tijd bij want VOL=VOL. Inschrijven kan hier!
  • Zondag 7 juli: Extra (zon)Dagje Beachvolleyballen
    Voor meer informatie: klik hier
  • Donderdag 15 augustus: Eindtoernooi
  • Alle donderdagen tussen 23 mei en 8 augustus: Vrij spelen

Meer informatie over het eindtoernooi volgt via de website, maar reserveer deze data alvast in jullie agenda’s! Bij zeer slecht weer kan de Beachcie besluiten het beachen af te lassen. Dit zal op de dag zelf via de website worden gecommuniceerd

Introducees zijn altijd welkom, maar aan hen vragen we een bijdrage van €4 per keer. Ook is er de mogelijkheid voor introducees om voor €32 een abonnement te kopen voor alle beachavonden.

Heb je vragen of opmerkingen wat betreft de beachactiviteiten van VV Switch? Spreek dan gerust een van de Beachcie leden aan of mail naar: beach@vvswitch.nl

Tot op de beachvelden!

Groetjes van de BeachCie,
Dana (D3), Maaike (D3), Joeren (D5), Freeke (D6), Jordy (H6) & Tim (H2)

Koningsnacht 2019

Vrijdag 26 april is het weer Koningsnacht!
We staan vanaf 19:00 bij Breedstraat 19 op de vrijmarkt om geld in te zamelen voor stichting Elk Kind een Bal (https://www.elkkindeenbal.nl/).
Kom je ook even gezellig buurten? Tot dan!

Alle volleybal wedstrijden t/m 31 maart afgelast

Naar aanleiding van het persbericht van vanmiddag is door de Nevobo besloten dat alle wedstrijden in heel Nederland t/m 31 maart 2020 worden afgelast.

De trainingen op de maandagen zullen vooralsnog wel door gaan.
Op donderdagen zal de zaal niet beschikbaar zijn voor een evt. tweede trainingsavond. 

Verder volgen ook wij het landelijke advies – mocht je gezondheidsklachten hebben, blijf dan vooral thuis. 

Kijk voor meer informatie van de Nevobo op onderstaande link:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/12/alle-wedstrijden-t-m-31-maart-afgelast

Table Switch

Ook dit jaar organiseert de Axcie een nieuwe editie van Table Switch. Op zaterdagavond 15 februari kunnen de kookschorten weer om. Welk duo gaat er dit jaar met de prijs naar huis voor het lekkerste gerecht? Schrijf je in!

Klik om aan te melden

Indoor Beachvolleybal & Bossabal

Het is weer koud buiten, de winter is nog maar net begonnen en de zomer is nog heel ver weg, maar dat houdt ons niet tegen! Op zondag 2 februari gaan we weer indoor beachvolleyballen in de Sportbox in Utrecht. Ook is er dit jaar Bossabal! Heb je zin om weer lekker door het zand te rollen en een balletje te slaan, laat deze kans dan zeker niet aan je voorbij gaan! Inschrijvingen zijn geopend en zet de datum in je agenda (Inschrijven kan met of zonder partner).

Adres: Sportbox Utrecht, CAB-Rondom 90, 3534 BE in Utrecht
Datum: Zondag 2 februari 13.00 – 15.00 uur.
Kosten: €10,00 p.p
Extra info: Beachsokken zijn aanwezig

INSCHRIJVEN!

Nieuwjaarsborrel

2020 staat al bijna voor de deur en het leek ons leuk om het nieuwe jaar in te luiden met een borrel.

Sluit lekker aan op vrijdag 10 januari 2020, vanaf 20:00 in Klein Berlijn! Het eerste rondje zal op kosten van de LustrumCie zijn.

We hopen jullie daar allemaal te zien!

Dus:
Datum: 10 januari 2020
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Klein Berlijn, Helling 22, 3523 CC Utrecht
Zet het snel in je agenda!

Schrijf je in voor de Wintersport!

Van 13 t/m 16 maart gaan we op Wintersport in Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk. Vrijdagavond 13 maart vertrekken we met de bus vanuit Utrecht, dinsdagochtend 17 maart zijn we weer terug. En dat voor € 485 p.p. inclusief halfpension. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten!

Nieuwe Switch trainingspakken

Vanwege het lustrumjaar heeft de Lustrumcie mooie trainingsjasjes en -broeken uitgezocht. Aanstaande maandag is de kleding voor en na de trainingen te passen in de bovenzaal, zodat je de gewenste maten kan doorgeven.
De prijs kan nog iets variëren maar zal inclusief bedrukking met het VV Switch logo op borst, rug en de broek en je voornaam op de andere borst ongeveer op het volgende uitkomen;

  • Jasje:  €44,00
  • Broek: €33,00

Graag vóór het sporten of na het douchen passen om de paskleding zo schoon mogelijk te houden.

Dames midden 3e divisie gezocht!

Voor komend seizoen zoekt Switch nog dames die op midden uitkomen in de 3e divisie. Ben jij de persoon die we zoeken? Of ken jij toevallig iemand die mogelijk geinteresseerd is?

Neem dan contact op met de TC@vvswitch.nl of vul het inschrijfformulier in.