Coronaprotocol wedstrijdavonden VV Switch

Conform de richtlijnen van de Nevobo hebben wij een coronaprotocol opgesteld. Zorg ervoor dat je van dit protocol op de hoogte bent vóór aanvang van je wedstrijd.

Lees verder…

Spelers gezocht!

Switch is op zoek naar de volgende spelers:

Mannen promotieklasse: middens en spelverdeler

Ben jij degene die wij zoeken? Vul het aanmeldformulier in of mail met TC@vvswitch.nl

23 en 30 december 2019

De trainingen op maandag 23 december gaan gewoon door.

Tussen kerst en oudjaarsdag, op maandag 30 december, is het weer tijd voor het jaarlijkse oliebollentoernooi! Van tevoren aanmelden is niet nodig. Meld je tussen 19:30 en 19:45 uur in de bovenzaal van Nieuw Welgelegen, de wedstrijden starten om 20:00 uur. Tot dan!

Switch Beach Eindtoernooi

Om het beachvolleybalseizoen af te sluiten organiseren we net als voorgaande jaren het Switch Beach Eindtoornooi. Het toernooi zal plaatsvinden op donderdag 15 augustus tenzij het weer écht tegenvalt. In dat geval wordt het verschoven naar de 22e. 

NIEUW dit jaar is dat we geen BBQ organiseren maar pizza’s bestellen! Dit is uiteraard net als andere jaren geheel vrijblijvend. Mocht je graag een hapje willen eten geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Vanaf 7 uur kun je warmspelen en vanaf half 8 wordt er gestart met de eerste wedstrijden. Inschrijven kan per team: heren, vrouwen of mix. Je mag je ook individueel inschrijven, in dat geval probeert de Beachcie een partner voor je te vinden. 

Kosten
De kosten van het toernooi zijn als volgt:

Per team: 5 Euro        (Introducees +4 Euro p.p)
Deelname pizza’s p.p.   6,50 Euro

Aanmelden
Inschrijven kan via de volgende link tot uiterlijk maandag 12 augustus. Mocht je later bedenken dat je toch wel/niet mee wilt eten, stuur ons dan een mail naar beach@vvswitch.nl.

We zien jullie allemaal graag op de beachvelden!

Switch Beachvolleybal Seizoen

Met de laatste wedstrijden achter de rug en de zon die steeds harder gaat schijnen komen de beachkriebels weer op. Tijd om de zaal achter ons te laten en het zand op te gaan om lekker een balletje te gaan spelen!!

Ook dit jaar biedt Switch haar leden de mogelijkheid elke donderdagavond te komen beachvolleyballen op de beachvolleybalvelden bij sporthal Zuilen (Burgemeester Norbruislaan 680, Utrecht). Vanaf 19.00 uur is de Beachcie aanwezig en we gaan door tot het donker is. De meeste avonden is het vrij spelen voor Switch leden en hoef je je niet aan te melden. Daarnaast zijn er bij ons en in Utrecht de volgende beachactiviteiten:

 • Donderdag 16 mei: Openingstoernooi Royals of the (K)night – Inschrijven kan per team (mix, heren, dames) of individueel. De kosten voor deelname zijn 2,50 p.p. voor Switch leden. Introducees zijn welkom maar betalen een introductietarief van 5 euro (totaal).Wees er op tijd bij want VOL=VOL. Inschrijven kan hier!
 • Zondag 7 juli: Extra (zon)Dagje Beachvolleyballen
  Voor meer informatie: klik hier
 • Donderdag 15 augustus: Eindtoernooi
 • Alle donderdagen tussen 23 mei en 8 augustus: Vrij spelen

Meer informatie over het eindtoernooi volgt via de website, maar reserveer deze data alvast in jullie agenda’s! Bij zeer slecht weer kan de Beachcie besluiten het beachen af te lassen. Dit zal op de dag zelf via de website worden gecommuniceerd

Introducees zijn altijd welkom, maar aan hen vragen we een bijdrage van €4 per keer. Ook is er de mogelijkheid voor introducees om voor €32 een abonnement te kopen voor alle beachavonden.

Heb je vragen of opmerkingen wat betreft de beachactiviteiten van VV Switch? Spreek dan gerust een van de Beachcie leden aan of mail naar: beach@vvswitch.nl

Tot op de beachvelden!

Groetjes van de BeachCie,
Dana (D3), Maaike (D3), Joeren (D5), Freeke (D6), Jordy (H6) & Tim (H2)

Beachvolleybal Inschrijving – Donderdag 8 april

Let op er zijn aangepaste tijden!
– Shift 1: 17.00 – 18.45
– Shift 2: 18.45 – 20.30

Link naar Inschrijfformulier

Start beachvolleybal! – Let op: nieuwe tijden!

DatumTijden ‘vroeg’Tijden ‘laat’Inschrijven
13 mei18:00 – 19:30 19:30 – 21:00 Formulier
6 mei18:00 – 19:3019:30 – 21:00Formulier
29 apr18:00 – 19:3019:30 – 21:00Formulier
22 apr17:00 – 18:4518:45 – 20:30Formulier
15 apr17:00 – 18:4518:45 – 20:30Formulier
08 apr17:00 – 18:4518:45 – 20:30Formulier
01 apr17:00 – 18:3018:30 – 20:15Formulier

Beste Beachers,

Sinds 16 maart mag er weer met vier personen buiten gesport worden, dus dat betekent dat we druk bezig zijn met het organiseren van het nieuwe beachseizoen. Normaliter starten we eind mei, maar nu willen we graag vanaf donderdag 1 april van start op de beachvolleybalvelden in Zuilen.

Dit gaat er als volgt uitzien:

 • 5 velden en 2 tijdsblokken: van 17.00 – 18.30 uur en van 18.30 – 20.15 uur;
 • aanmelden in groepjes van 4 per avond, er kunnen meer groepjes van 4 per tijdsblok dan er velden zijn, de viertallen rouleren over de velden;
 • je kan je aanmelden door je als viertal in te schrijven via een link die op maandag verstuurd zal worden;
 • individuele spelers mogen niet wisselen per viertal;
 • afhankelijk van de maatregelen wordt er bekeken voor mei en verder wat er mogelijk is.

De coronamaatregelen voor beachvolleybal zijn op grote lijnen gelijk aan die van vorig jaar. De belangrijkste regels zijn: 

 • houd 1.5 meter afstand;
 • er mag niet geblokkeerd worden;
 • punten mogen gevierd worden zonder fysiek contact.

We raden jullie aan het protocol verantwoord sporten van NOC*NSF door te nemen om jullie geheugen op te frissen. Hierin staat tot in detail beschreven wat wel/niet mag en ook een FAQ.


Lees het protocol van NOC*NSF

Meer details en een link om je aan te melden volgen in een volgende mail!

Met sportieve groet van de BeachCie;

Jordy, Freeke, Juul en Pien.

Ps. De BeachCie zoekt nieuwe leden! Wil jij je graag inzetten voor de vereniging en meehelpen er een mooie beachzomer van te maken? Maak een praatje met de BeachCie of mail naar de BeachCie.

Nieuwe coronamaatregelen

Als gevolg van de coronamaatregelen van 13 oktober worden alle competities en trainingen voor ten minste 4 weken stilgelegd.

De Nevobo werkt aan mogelijke scenario’s voor het vervolg van de competitie. Op korte termijn wordt hierover gecommuniceerd.

ALV documenten online

De ALV notulen plus 3 aangepaste stukken n.a.v. opmerkingen bij de ALV van 29 september 2020 zijn te vinden bij de documenten.

Start trainingen Nieuw Welgelegen

Vanaf morgen beginnen de trainingen weer in Nieuw Welgelegen. Om goed met elkaar de 1,5m afstand te kunnen bewaren, hieronder enkele praktische zaken op een rij:

 • De hal naar de zaal is vrij smal, let dus op tegemoetkomend ‘verkeer’ en passeer elkaar op afstand
 • Kom niet te vroeg voor jouw training, zodat we ons niet ophopen in het smalle stuk voor de velden. Ben je te vroeg, wacht dan beneden totdat jouw training begint
 • In principe zijn de kleedkamers open, maar het heeft de voorkeur dat je al omgekleed naar de sporthal komt. Dit voorkomt drukte in de kleedkamers
 • Blijf na je training niet al te lang hangen bij het veld.
 • Het is niet toegestaan om nog met elkaar iets te gaan drinken. Dus niet in de kleedkamers, sporthal, de centrale hal of iedere andere ruimte in het pand. Daarnaast is het gebruik van alcoholische drankjes absoluut verboden omdat hier geen vergunning voor is.
 • Aangezien er vier teams tegelijk boven trainen en we vier kleedkamers hebben, krijgt ieder team zijn eigen kleedkamer, maximaal 12 personen. Train je aan de linkerkant van de zaal, neem dan met je team een kleedkamer links. Dit betekent dat de heren- en dameskleedkamers niet gescheiden zijn. Maar de richtlijn blijft: kom zoveel mogelijk omgekleed naar de sporthal en douche thuis. Dit geldt voor de teams die boven trainen, maar ook de teams beneden raden wij aan om zoveel mogelijk per team één kleedkamer te gebruiken.

Veel trainplezier!

Uitstelling algemene ledenvergadering dinsdag 25 Augustus

Via deze weg willen wij jullie mededelen dat we als bestuur hebben besloten om de algemene ledenvergadering gepland voor dinsdag 25 Augustus tot een nader te bepalen datum zullen uitstellen.

Het bestuur heeft dit besluit genomen omdat er, vanuit de kascommissie en van leden als reactie op de financiële stukken, een aantal vragen zijn gesteld die ons hebben doen inzien dat wij meer tijd nodig hebben om de financiële stukken sluitend te maken.

We zullen zoals gebruikelijk ten minste 2 weken voor de ALV de nieuwe datum bekend maken.

Toverpottoernooi

Inschrijving geopend: Toverpottoernooi 12 september

Eindelijk mogen we weer de zaal in en het Toverpottoernooi is dé ultieme kans om met je (nieuwe) team oefenwedstrijden te spelen voordat de competitie losbarst!

Zet zaterdag 12 september in je agenda en schrijf je direct in! Toverpot is het jaarlijkse openingstoernooi op niveau voor Utrechtse volleybalverenigingen in de Galgenwaard. Dit jaar uiteraard volledig Coronaproof. Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.toverpottoernooi.nl.

Inschrijfformulier – Beachvolleybal 13 aug ’20

Klik hier voor het inschrijfformulier van donderdag 13 augustus.

Let op! De shifts zijn iets OPNIEUW aangepast: Shift 1 is van 19:00 tot 20:15 en shift 2 van 20:15 tot 21:45. Dit vanwege het sneller donker worden.

Lustrumafsluiting in the park!

Helaas eindigde dit lustrumjaar iets anders dan we ons hadden voorgesteld.. Maar om het lustrum tóch goed af te sluiten, organiseren we een coronaproof day in the park, op zaterdag 8 augustus – toevallig precies de 40ste verjaardag van Switch én onze 8ste verjaardag, het heeft zo moeten zijn. 

Je bent vanaf een uurtje of 15.00 welkom in Park Transwijk waar we gezellig met z’n allen proosten op het nieuwe seizoen. Neem een spelletje mee, je volleybal(net), iets te eten en drinken en een kleedje. Dan hangen wij de slingers op. Laten we er een mooie dag van maken!

Tot dan!

de LustrumCommissie