CommunicaCie vv Switch

Samenstelling

Naam Functie
Yolinde (DS 6) Lid
Anniek (DS 2) Lid
Jonna (DS 6) Lid
Mark (HS 2) Lid
Pelle (HS 3) Lid

De communicatiecommissie (CommunicaCie) houdt zich bezig met alle interne en externe communicatie-uitingen van Switch. Waaronder de maandelijkse ledenmail en het bijhouden van de Instagram van Switch, de Switchtagram. Ook deze prachtige nieuwe website hebben jullie te danken aan de tomeloze inzet van de CommunicaCie.

De huidige commissie bestaat uit Pelle, het technisch wonderkind uit H3 dat in staat is de meest complexe website-uitdagingen op te lossen. Anniek (D2), social media en Mailchimp expert en dronepiloot. Yolinde (D6), topfotograag die onze Insta gevuld houdt en Pelle helpt met de website. Jonna, tevens uit D6, bewaakt de kwaliteit en brengt haar uitgebreide kennis over websites in. Tenslotte is er nog Mark (H2), manusje-van-alles zonder relevante inhoudelijke kennis, maar altijd bereid een ledenmail op te stellen of andere activeiten uit te voeren.

Heb je vragen over de website, ledenmail, Insta of andere communicatie-uitingen van Switch dan kun je ons altijd vragen in de zaal, of via de mail (zie de knop aan de rechterzijde van deze pagina).

Contact

Wil je iets aanleveren voor de nieuwsbrief, of heb je een vraag over de website?