Samenstelling

Naam Functie
Joris (HS 5) Lid
Noor (DS 6) Lid
Lois (DS 5) Lid
Aniek (DS 6) Lid
Wouter (HS 1) Lid
Jordy (HS 5) Lid

De BeachCie zorgt ervoor dat er gewoon door ge(beach)volleybald kan worden als het seizoen is afgelopen. Om de beachvolleybal-skills een beetje bij te houden worden in de winter ook indoortoernooien georganiseerd.

Wij zijn de beachcommissie van seizoen 2023-2024! Komend jaar zullen we in de zomer weer een vaste beachvolleybal avond verzorgen en daarnaast een aantal toernooitjes organiseren.

Hij met het gele waterpistool, dat is onze meest fanatieke beacher Jordy (H5), zelfs in de winter staat hij met zijn voeten in het zand. Zij met het mens-erger-je-niet-batje is Aniek (D6), altijd vrolijk, en inderdaad, zij ergert zich zelden! Joris (H5) richt zijn waterpistool omhoog en geeft het startschot voor een nieuw seizoen af. In ons midden staat Wouter (H1), die jullie allemaal kennen uit het bestuur. Klaar voor een service staat Lois (D5). En met het zwart-witte racket staat Noor (D6); zij is momenteel surfen in de Filipijnen en zal dus veel strand-ervaring mee terug brengen!

Mochten jullie suggesties hebben voor komend seizoen of als je interesse hebt om in de commissie te komen (Joris zal helaas de beachcie verlaten), laat het een van ons vooral weten.

Tot in het zand!

Contact

Heb je vragen of opmerkingen wat betreft de beach activiteiten van VV Switch?