Geen betere manier om na dit extra lange zaal seizoen fit te blijven en de start van het post-covid tijdperk te vieren dan met je voeten in het zand een balletje te spelen. Met je teammaatje en de zon op je gezicht genieten van heerlijke plaatsballetjes met de nokkels afgewisseld met snoeiharde smashes. Jawel; het beach seizoen staat voor de deur.

Ook dit jaar biedt Switch haar leden de mogelijkheid elke donderdagavond te komen beachvolleyballen op de beachvolleybalvelden bij sporthal Zuilen (Burgemeester Norbruislaan 680, Utrecht). Vanaf 19.00 uur is de Beachcie aanwezig en we gaan door tot het donker is. De meeste avonden is het vrij spelen voor Switch leden en hoef je je niet aan te melden. Daarnaast is er de volgende speciale beachactiviteit gepland:

• Donderdag 19 mei: Openingstoernooi ‘Another one bites the dust’ – Inschrijven kan per team (mix, heren, dames) of individueel op twee niveaus. De kosten voor deelname zijn € 2,50 p.p. voor Switch leden. Introducees zijn welkom maar betalen een introductietarief van €4,00 (€6,50 totaal). Wees er op tijd bij want VOL=VOL. Inschrijven kan hier!

Meer informatie over een mogelijk eindtoernooi volgt via de website.

Introducees zijn altijd welkom, zij betalen een bijdrage van €4 per keer. Ook is het mogelijk voor introducees om voor €32 een abonnement te kopen voor alle beachavonden van het seizoen.

Voor de bijdragen van zowel het openingstoernooi als introducees zullen er uitgeprinte QR codes aanwezig zijn waarmee via Tikkie meteen betaald kan worden op locatie.

Bij zeer slecht weer kan de Beachcie besluiten het beachen af te gelasten. Dit zal op de dag zelf via de website worden gecommuniceerd.

Heb je vragen of opmerkingen wat betreft de beachactiviteiten van VV Switch? Spreek dan gerust een van de Beachcie leden aan of mail naar: beach@vvswitch.nl

Groetjes van de BeachCie,

Jordy (H6), Sophie (D5) & Joris (H6)

__________________________________________

P.S. Wij zijn nog hard op zoek naar leden! Dus vind je beachvolleybal leuk en wil je je steentje bijdragen? Wij horen het graag!