Lieve Switchers,

De inschrijving voor UNLOCK Utrecht is open!

Schrijf je nu in voor UNLOCK Utrecht!

Dit jaar heeft Nevobo in samenwerking Toverpot en de verschillende verenigingen uit Utrecht een fantastisch voorbereidingstoernooi opgezet om het nieuwe volleybalseizoen te vieren.

Op zaterdag 28 augustus worden verschillende voorbereidingstoernooien in Utrecht georganiseerd onder de naam UNLOCK. Over de grote sporthallen in stad worden met deze toernooien de verschillende competitieniveaus verdeeld. Natuurlijk kan niet elk team van v.v. Switch in onze eigen sporthal spelen, maar gelukkig is er voor elk team wel een plek beschikbaar in Utrecht. 

Omdat wij een van de organiserende verenigingen zijn mogen jullie je team vervroegd inschrijven! De vervroegde inschrijving sluit al op donderdag 17 juni. Daarna wordt de inschrijving opengesteld voor de gehele volleybalgemeenschap en kan elk team zich aanmelden voor UNLOCK Utrecht.

Nodig daarom na 18 juni de teams uit binnen jullie competitie die niet mogen ontbreken op jullie voorbereidingstoernooi of waarvan de oude rivaliteit na een jaar corona weer even op scherp gezet moet worden.

Aansluitend aan het toernooi kunnen jullie gezellig met het team de stad in of genieten van de beste beachvolleyballers tijdens The King of the Court op het Jaarbeursplein!

Zorg er dus voor dat jullie je de komende week inschrijven! 

Voor meer informatie én inschrijven ga je naar de site van UNLOCK Utrecht

Met sportieve groet, 

Bestuur v.v. Switch