Beste beachvolleybal liefhebbers,

Na bijna drie maanden zonder volleybal kun je vast niet wachten om weer een bal aan te raken. Hopelijk ben je je volleybal skills nog niet verleerd want vanaf donderdag 28 mei mogen we weer beachvolleyballen in Zuilen!

Vanuit de overheid en de gemeente is groen licht gegeven om het beachvolleybal weer op te starten. Door de huidige coronacrisis moeten we ons wel aan een aantal richtlijnen houden. Vrije inloop is helaas (nog) niet mogelijk en daarom hebben we dit jaar een aanmeldsysteem in het leven geroepen. Zo kunnen we er voor zorgen dat er max. 6 spelers op een veld spelen. Onderaan deze mail is de eerste link beschikbaar om je te kunnen aanmelden voor 28-05. Zit je, net als wij, al lang met smart te wachten om weer te mogen beachen meld je dan direct aan! Inschrijving dient binnen te zijn vóór woensdag 19.00. Lees onderstaande en de bijlagen goed door; bij deelname aan één van de beachavonden is het verplicht dit te hebben gelezen.

Aantal praktische zaken:

–         Startdatum donderdag 28 mei vanaf 19.15

–         Einddatum: afhankelijk van ontwikkelingen coronavirus

–         Afhankelijk van het aantal aanmeldingen (max 30 personen tegelijk aanwezig) kan het zijn dat we in shifts gaan spelen;

–         Om te voorkomen dat er meer dan 30 personen tegelijk aanwezig zijn is het verplicht om je iedere woensdag vóór 19:00 uur aan te melden via de website van Switch (www.vvswitch.nl). De beachcie zal diezelfde avond bepalen of het noodzakelijk is om in shifts te spelen;

–         Vijf velden zijn gereserveerd voor Switch, maximaal 6 spelers per veld en je blijft op je eigen veld én in je eigen koppel!;

–     Let op! Vol =Vol; Elke woensdagavond/donderdagochtend wordt bekendgemaakt wie er op welk veld speelt en voor wie er mogelijk (aan de hand van het aantal aanmeldingen) geen plek is. Uiteraard zullen we de week erna voorrang geven aan deze enthousiaste beachers. 

–         I.v.m. corona is het aan te raden een vaste beachpartner te hebben; mocht je geen partner hebben voor de week dan mag je je individueel aanmelden en probeert de BeachCie een partner voor je te zoeken. 

–     Ook dit jaar zijn introducees toegestaan; zij betalen de gebruikelijke €4.

Tot slot willen we je vragen het pdf in de bijlage goed door te lezen zodat iedereen op de hoogte is van de regels. Voor de actuele ontwikkelingen zie ook https://www.beachvolleybalutrecht.nl/ en https://www.volleybal.nl/beachvolleybal.

Bij vragen kan je ons altijd mailen (beach@vvswitch.nl) of spreek ons op de betreffende avond aan.

Laten we er samen een gezellige (en veilige) Switch beachzomer van maken!

Groeten en tot in het zand,

De Beachcie

Inschrijfformulier 28 mei 2020

Klik hier voor het Inschrijfformulier van donderdag 28 mei 2020

Protocol Beachvolleybal