Met de laatste wedstrijden achter de rug en de zon die steeds harder gaat schijnen komen de beachkriebels weer op. Tijd om de zaal achter ons te laten en het zand op te gaan om lekker een balletje te gaan spelen!!

Ook dit jaar biedt Switch haar leden de mogelijkheid elke donderdagavond te komen beachvolleyballen op de beachvolleybalvelden bij sporthal Zuilen (Burgemeester Norbruislaan 680, Utrecht). Vanaf 19.00 uur is de Beachcie aanwezig en we gaan door tot het donker is. De meeste avonden is het vrij spelen voor Switch leden en hoef je je niet aan te melden. Daarnaast zijn er bij ons en in Utrecht de volgende beachactiviteiten:

• Donderdag 16 mei: Openingstoernooi Royals of the (K)night – Inschrijven kan per team (mix, heren, dames) of individueel. De kosten voor deelname zijn 2,50 p.p. voor Switch leden. Introducees zijn welkom maar betalen een introductietarief van 5 euro (totaal).Wees er op tijd bij want VOL=VOL. Inschrijven kan hier!
  • Zondag 7 juli: Extra (zon)Dagje Beachvolleyballen
    Voor meer informatie: klik hier
  • Donderdag 15 augustus: Eindtoernooi
  • Alle donderdagen tussen 23 mei en 8 augustus: Vrij spelen

Meer informatie over het eindtoernooi volgt via de website, maar reserveer deze data alvast in jullie agenda’s! Bij zeer slecht weer kan de Beachcie besluiten het beachen af te lassen. Dit zal op de dag zelf via de website worden gecommuniceerd

Introducees zijn altijd welkom, maar aan hen vragen we een bijdrage van €4 per keer. Ook is er de mogelijkheid voor introducees om voor €32 een abonnement te kopen voor alle beachavonden.

Heb je vragen of opmerkingen wat betreft de beachactiviteiten van VV Switch? Spreek dan gerust een van de Beachcie leden aan of mail naar: beach@vvswitch.nl

Groetjes van de BeachCie,
Dana (D3), Maaike (D3), Joeren (D5), Freeke (D6), Jordy (H6) & Tim (H2)