Word Ambassadeur namens VV Switch!

Misschien heb je het al gehoord, maar in 2018 komt het EK Beachvolleybal naar Nederland. Utrecht is naast Apeldoorn, Den Haag en Rotterdam één van de vier speelsteden. We herinneren ons allemaal het mega feest van het WK Beachvolleybal in 2015 in Nederland en de kansen die dat met zich mee bracht: toffe wedstrijden, leuke feesten, een unieke sfeer! Een soort gelijk feest gaat wederom plaats vinden, maar nu in eigen stad! En dus een geweldige kans voor Switch!!

Tot nu toe is de Beachcie betrokken geweest bij de voorbereidingen van dit spektakel van het EK in Utrecht. De plannen gaan echter verder dan de ‘standaard’ Beachcie activiteiten en dus zijn we op zoek naar een of twee enthousiastelingen binnen Switch.

Het is de bedoeling dat zij deze plannen samen met leden van andere verenigingen in Utrecht verder op willen gaan pakken. Dit houdt in dat je aanschuift bij vergaderingen en actief meehelpt met organiseren van events die voorafgaand en tijdens het EK Beachvolleybal plaats zullen vinden. Denk bijvoorbeeld het organiseren van een groot volleybalfeest voor alle clubs in Utrecht, extra begeleiding van trainers en scheidsrechters, een winter beachtoernooi, etc. Uiteraard blijven wij hierin ondersteunen en meedenken vanuit de Beachcie.

Help jij mee? Word ambassadeur!

Aanmelden als ambassadeur kan door te mailen naar beach@vvswitch.nl. Heb je vragen? Mail/ bel gerust!