Met de laatste wedstrijden in zicht en de zon die steeds meer en harder gaat schijnen komen de beachkriebels weer op. Tijd om de zaal achter ons te laten en het zand op te gaan om lekker een balletje te gaan spelen!!

Ook dit jaar biedt Switch haar leden de mogelijkheid elke donderdagavond te komen beachvolleyballen op de beachvolleybalvelden bij sporthal Zuilen. Vanaf 19.00 uur is de Beachcie aanwezig en we gaan door tot het donker is. De meeste avonden is het vrij spelen voor Switch leden en hoef je je niet aan te melden. Daarnaast organiseren we de volgende activiteiten waarvoor je je moet aanmelden:

• Donderdag 11 mei: Openingstoernooi Mix
  • Maandag 12 juni: Beachclinic bij de Stadsschouwburg tijdens de Utrecht Beachweek
  • Donderdag 10 augustus: Eindtoernooi met barbecue

Zie bijgaande Beachkalender voor een overzicht van alle beachactiviteiten. Meer informatie over de toernooien en de beachclinic volgt via de website, maar reserveer deze data alvast in jullie agenda’s!!

Introducees zijn altijd welkom, maar aan hen vragen we een bijdrage van €4 per keer. Ook is er de mogelijkheid voor introducees om voor €35 een abonnement te kopen voor alle beachavonden.

Bij zeer slecht weer kan de Beachcie besluiten het beachen af te lassen. Dit zal op de dag zelf via de site worden gecommuniceerd.

Heb je vragen of opmerkingen wat betreft de beach activiteiten van VV Switch? Spreek dan gerust een van de Beachcie leden aan of mail naar: beach@vvswitch.nl

Groetjes van de BeachCie,

Dana (D3), Maaike (D5), Marieke (D5), Pia (D1) & Tim (H2)