21 november is een bijzondere dag! Dan hebben we namelijk een heuse Switch Saturday in Nieuw Welgelegen. Een thuisdag zoals we die allemaal van vroeger nog kennen, waarbij je de hele dag in de sporthal doorbracht om bij andere teams te kijken, met je team gezellig in de kantine te hangen en natuurlijk ook nog zelf een wedstrijd spelen. Om de Switch Saturday onvergetelijk te maken, zijn wij als SaturdaySie druk bezig om het programma goed te vullen!
  • ‘s Avonds is er een leuke pubquiz onder leiding van H5. Wij zorgen daarbij voor speciale drankjes…
  • Vanaf 12 uur is er een lunchbox verkrijgbaar. Daarmee kan je met je hele team op de tribune lunchen terwijl je de Switchteams die dan spelen kan aanmoedigen.
  • Ook is er ’s avonds voor iedereen een heerlijk buffet (details mbt inschrijven etc. volgen snel).
  • Om het aanmoedigen nog leuker te maken, kan je de uitslagen van de wedstrijden voorspellen in de Switch Score Sight! Je kan het formulier nu alvast invullen via deze link:http://goo.gl/forms/UzYJH106mD. Deelname kost €1,- maar er zijn wel heerlijke consumptieprijzen te winnen!
Hoe kunnen jullie bijdragen aan deze dag?
Wees de hele dag aanwezig met je team, of je nou om 13:00, 15:00 of 17:00 speelt! Hoe meer zielen hoe meer vreugd, en al helemaal: hoe meer stemmen hoe meer lawaai!
Tot 21 november!
De SaturdaySie