Hallo leden,

Afgelopen donderdag na de late wedstrijdronde was er wat verwarring rondom het douchen. De beheerder sloot de douches al om 23.40 uur af waardoor een aantal teams niet meer kon douchen. Het bestuur laat jullie weten dat dit een misverstand was en dat er op volgende thuisdagen gewoon gedoucht kan worden na thuiswedstrijden.

Al jaren huren wij de zaal op thuisavonden tot 23.30 uur. Vaak lopen er 1 of meerdere wedstrijden uit. Met de beheerders hebben wij een goede band opgebouwd en zij zien dit door de vingers. Afgelopen donderdag was er een nieuwe beheerder die zich aan de huurtijden wilde houden. We wisten hem te overtuigen de wedstrijden uit te laten spelen onder de voorwaarde dat iedereen om 24.00 uur uit de kleedkamers zou zijn. Vervolgens zette hij toch al om 23.40 uur de douches uit.

Voor komende thuisavonden zullen wij de communicatie met de beheerders intensiveren en indien nodig de zaal langer huren zodat al onze teams en ook onze tegenstanders na de wedstrijden kunnen douchen.