Switch Beachvolleybal seizoen begint dit jaar op 7 mei en zal doorlopen tot en met 13 augustus. Dus in totaal 15 maal knallen op het zand in Zuilen. Komende zomer staan er weer een boel leuke zaken gepland met betrekking tot het beachvolleyballen. Met als hoogtepunten:
  • Openingstoernooi: 14 mei (Hemelvaart)
  • – 2 Clinics..waarvan data volgen..
  • Beachtoernooi met Tovo: zondag 21 juni
  • Eindtoernooi:  6 augustus met BBQ

Nieuw dit jaar is het openingstoernooi dat we in samenwerking met de lustrum-commissie willen organiseren. Dit toernooi staat voor als nog gepland op 14 mei, juist ja dat is Hemelvaartsdag. Ik zou zeggen neem vrijdag ook vrij en geniet achteraf van een gezellig drankje in de stad.
Net als vorig jaar worden er weer een tweetal clinics georganiseerd voor degene die het beachen verleerd zijn of nog nooit hebben geleerd. Naast deze clinics komt ook het succesvolle eindtoernooi weer terug en deze zal plaatsvinden op (waarschijnlijk) 6 augustus. Inclusief barbecue voor de hongerige!
Om het beachvolleybal gevoel tussen de verenigingen van Utrecht te vergroten organiseren we dit jaar in samenwerking met Tovo een toernooi op de Maarsseveense plassen. Dit toernooi zal plaatsvinden op Zondag 21 juni.
De vrijdagavond beach competitie komt dit jaar weer terug. Informatie hierover wordt als het goed is eind maart/begin April door Beachvolleybal Utrecht verstrekt.
Voor wie na al dit beachgeweld nog niet genoeg heeft gekregen van het beachen is er dit jaar ook nog het WK beachvolleybal! maar dat wisten jullie natuurlijk al lang. Vanuit Switch wordt hier niets actief georganiseerd maar als iemand plannen heeft, zoals het meedoen aan het wereldkampioenschap beachvolleybal of met een grote groep een wedstrijddag bijwonen, dan sluiten wij ons daar graag bij aan.
Groeten,
de BeachCie!