Ga met Switch mee naar de sneeuw!

Wanneer? We vertrekken op vrijdag 6 februari aan het eind van de middag/begin van de avond vanaf de opstapplaats bij Vredenburg Leidsche Rijn en komen na 3 dagen skiën op dinsdag 10 februari aan het eind van de ochtend weer terug.Waar? De bestemming is La Joue Du Loup, in het skigebied Massif du Dévoluy. Het is een klein gebied met ca. 100 km piste op een hoogte van 1450-2450 meter, met lange uitdagende pistes voor zowel beginners als gevorderden! Ook snowboarders hoeven zich niet te vervelen. Er is dus aan iedereen gedacht.

Wat? De kosten bedragen €229,-. Dit is inclusief Royal Class busvervoer, verblijf in Residence l’Horizon Blanc, 3-daagse skipas voor het hele gebied, gratis fust voor alle deelnemers en een vaste bierprijs van €2,- per biertje. Je krijgt er natuurlijk een hoop gezelligheid bij! Je kunt bij je eigen boeking aangeven of je voor €45,- gebruik wilt maken van halfpension in restaurant Hollandaise. Als organisatie raden we dat aan, want wat is er nou leuker dan samen eten na een dag op de piste?! Ook kun je direct materiaal naar keuze huren bij je boeking. Ter plaatse of vooraf kun je lessen reserveren (voor meer info mail naar lustrum@vvswitch.nl).

Hoe inschrijven? Je regelt je eigen boeking en betaling via de portal van mijn mijngroepsreis.nl.

Let op! De eerste 30 plaatsen zijn gegarandeerd. Daarna kun je je aanmelden bij de lustrumcie. wanneer we een volledige kamer (6 plaatsen) vol hebben kunnen we dit bijboeken.

– Ga naar www.mijngroepsreis.nl en klik rechtsboven bij ZELF UW REIS BEHEREN op ‘inloggen’
– Log in met gebruikersnaam: switch, wachtwoord: wintersport2015
– Kies in het linkermenu voor ‘arrangement’ als je meer info wil over het arrangement en op ‘boeken’ om je boeking te regelen. Vul je gegevens in.
– We hebben minimaal 24 inschrijvingen nodig! Er is plek voor meer, alleen kunnen we boven de 24 alleen maar per 6 mensen inschrijven.

Bekijk ook onze Switch wintersport Facebook-pagina:
https://www.facebook.com/events/704994409586000/, om te zien wie er allemaal mee willen en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Groet,
De Lustrumcommissie