De eerste beachavond staat gepland op donderdag 8 mei! Vanaf dan kunnen we iedere donderdag t/m 14 augustus vanaf 19.00 uur beachvolleyballen op de velden in Zuilen. Er is een vrije inloop dus je hoeft je niet van tevoren op te geven. Mocht je introducees mee willen nemen is dit mogelijk. Hiervoor vragen wij wel een vergoeding van 3 euro per keer.

Om je beachskills een beetje op te frissen hebben we twee clinics georganiseerd. Tijdens deze clinics zullen Jurjen en Johannes van Heren 1 je de fijne kneepjes van het beachvolleyballen bijbrengen. De clinics worden gegeven op donderdag 15 mei en donderdag 29 mei van 19.30 uur tot 20.30 uur. Je kunt je opgeven voor de clinics door een van ons aan te spreken in de zaal of een mailtje te sturen naar de Beachcie.

De beachaccommodatie is gelegen bij de sporthal Zuilen op Sportpark Zuilenselaan. Het adres is Burgemeester Norbruislaan 680, 3555 EZ Utrecht. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers met douche.
Wil je op andere dagen beachen dan de donderdag, is het mogelijk om de velden te huren bij www.beachvolleybalutrecht.nl. Ook hebben wij nog twee mobiele netten ter beschikking, dus mocht je in het park willen volleyballen kan dit ook! Wil je hierover meer informatie, stuur ons dan een mailtje.

Graag verwelkomen we jullie allemaal op donderdag 8 mei!

De Beachcie
Erik, Wieteke, Elke en Wouter
beach@vvswitch.nl