Hallo allemaal,

Het is inmiddels enige tijd geleden dat wij jullie over het nieuwe wedstrijdshirt van vv Switch hebben geïnformeerd.

Met deze update willen wij jullie informeren naar de huidige stand van zaken en daarnaast de mogelijkheid tot de aanschaf van een (bij)passende short.

Wedstrijdshirts

Inmiddels zijn de shirts vanuit Italië in Nederland aangekomen en worden een dezer dagen bij de drukker afgeleverd, zodat zowel de borst- en rugnummers als het clublogo en, hoogstwaarschijnlijk, de clubnaam op de shirts gedrukt kunnen gaan worden.

Shorts

De komende maandagen, op 19 en 26 november, bieden wij onze leden de mogelijkheid om het bijpassende wedstrijdbroekje te passen. Vervolgens kan per team (via de aanvoerder/aanvoerster) een overzicht van namen en maten opgegeven worden, zodat we ook de broekjes kunnen gaan bestellen. Deze levertijd zal aanmerkelijk korter zijn en daarnaast blijven de shorts “blanco”.
De aanschaf van een wedstrijdbroekje is geheel vrijwilig; de kosten komen dan ook voor eigen rekening (!)
De kosten bedragen ca. € 20,- per short.

Wij gaan er vooralsnog van uit dat iedereen vóór de najaars-ALV ten minste 1 competiewedstrijd in het nieuwe tenue gespeeld heeft!

Tot maandag, groet, ook namens de shirtcie
Bestuur vv Switch