De afgelopen weken hebben de leden van vv Switch een eigen keuze kunnen maken in het favoriete model wedstrijdshirt en daarnaast het passen van proefshirts om de eigen kleidingmaat te bepalen.

En hieraan is zeer goed gehoor gegeven.
Met een overduidelijke meerderheid van de stemmen is de uiteindelijke keuze op “model 3” gevallen; ca. 75% van de leden heeft voor dit model gekozen.

Hierbij kan worden opgemerkt dat we, in overleg met de leverancier en het bestuur, keuzemodel 3 hebben aangepast in de vorm van de kraag.
Keuzemodel 3 zal dan ook “kraagloos” gepresenteerd gaan worden.
Tesamen met het overzicht van alle huidige leden met bijbehorende kledingmaten, is de bestelling van de wedstrijdshirts inmiddels een feit.

In de komende weken zullen wij ons bezig gaan houden met het vervolgtraject: De keuze in drukker, de nummering van shirts en het bekijken van de mogelijkheid tot een opdruk van het clublogo (borst) en de verenigingsnaam (rug) op het wedstrijdshirt. Daarnaast willen wij alle teams de mogelijkheid bieden tot het passen en aanschaffen van (zwarte!) wedstrijdbroeken.

Het is ons streven om alle teams binnen Switch vóór december ’12 in het nieuwe tenue te laten spelen.
Heb je op- en aanmerkingen, of wil je meedenken met de commissie, laat dit dan weten via onderstaande personen.

Groet, namens de shirtcommissie,

Linda (D1), Marieke (D1), Tim (H2) en Patrick (H2)