Hallo allemaal,

Zoals eerder gepresenteerd op de voorjaars-ALV en verzonden per mail, publiceren wij hierbij de modellen van de nieuwe wedstrijdshirts, waaraan alle leden van Switch een voorkeur kunnen geven.
Voor wat betreft het ontwerp van het shirt, heeft de shirtcommissie gekeken naar de vernieuwde en frisse uitstraling van Switch, in lijn met o.a. de vernieuwde website en het nieuwe clublogo:
(klik op een plaatje voor een grotere afbeelding)

De komende maandagen, op 17 en 24 september, bieden wij onze leden de mogelijkheid om kennis te maken met de keuzemodellen en deze shirts te passen, zodat iedereen in de juiste maat shirt aan lopende seizoen kan gaan beginnen. Ook bieden wij ruimte om je voorkeursshirt aan te geven.
De uiteindelijke keuze zal bepaald worden aan de hand van het model, waarop de meeste stemmen zijn binnengekomen.
Met vriendelijke groet,

Bestuur vv Switch