Lid worden

Als je op zoek bent naar een volleybalvereniging in Utrecht, kun je je interesse in onze vereniging kenbaar maken via het interesseformulier. Het is een beetje afhankelijk van je ervaring en niveau, maar we kunnen helaas niet iedereen een plaats binnen de vereniging aanbieden. Wanneer er ruimte is, zal de Technische Commissie contact met je opnemen. Het spreekt voor zich dat dit doorgaans rond het eind van de competitie of het begin van de trainingen aan de orde is.
Wanneer je enkele keren hebt meegetraind en het van beide kanten bevalt, ontvang je van de TC een aanmeldingsformulier, met het verzoek dat zo spoedig mogelijk in te vullen en terug te sturen. Het bestuur regelt vervolgens je aanmelding bij de Nevobo. Als je nog niet eerder competitie gespeeld hebt, of dat is al een tijdje geleden, zal de secretaris ook een spelerskaart voor je aanvragen.

Smoelenboek en persoonlijke gegevens

Op de website vind je het online smoelenboek, waarin de contactgegevens van alle leden zijn opgenomen. Dit smoelenboek is alleen beschikbaar voor leden, die daarom eerst moeten inloggen op de site. Als je verhuist, of je contactgegevens veranderen vragen we je om dat door te geven via de website. Dat kan rechtstreeks, via deze link. De secretaris zal er voor zorgen dat, als dat nodig is, de Nevobo op de hoogte gesteld wordt.

Lid blijven of afmelden

Zonder tegenbericht, wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Als je je af wilt melden, kan dat door een e-mail te sturen naar de secretaris. Doe dat op tijd, zodat de Technische Commissie in de gelegenheid is om een passende vervanger voor je team te vinden. Bij afmeldingen vanaf 15 augustus wordt de contributie voor het nieuwe seizoen in rekening gebracht, aangezien de kosten daarvoor dan ook gemaakt zullen moeten worden.

De contributie bedraagt voor het seizoen 2015-2016 € 250. Dit is inclusief het gebruik van het wedstrijdshirt, dat eigendom blijft van de vereniging. In principe wordt de contributie door middel van automatische incasso afgeschreven van je bankrekening, waarbij je de keuze hebt om dit in een of twee termijnen te laten doen. In de contributie zijn onder andere het lidmaatschap van de Nevobo, de inschrijving voor de competitie en de kosten voor trainingen en wedstrijden opgenomen. Jaarlijks wordt, op de ALV in september, de contributie opnieuw vastgesteld voor het dan startende seizoen.