Gesloten kantine

Helaas hebben wij vandaag te horen gekregen van de gemeente dat het hun niet is gelukt om een opvolger voor de colour kitchen te vinden.
Dit betekend dat de kantine vanavond en de komende periode gesloten is. Wanneer er een nieuwe uitbater in de kantine komt weten wij helaas ook niet. Ondanks meermaals contact wil of kan de gemeente ons geen verdere informatie geven over een vervolg.
Zodra we meer weten zullen we dit melden.

Namens het bestuur vv Switch
Martine, Derk-Jan, Renske, Renate, Savannah, Wouter

Scheidsrechters enquete

In oktober werd een enquete uitgezet onder verenigingsscheidsrechters om inzicht te krijgen in de wensen rondom het scheidsrechtersschema en om te kijken hoe de kwaliteit en het plezier van scheidsrechters verhoogd kunnen worden. 

Het overgrote deel van de scheidsrechters geeft aan het fluiten als een verplichting te zien en maximaal 1 of 2 wedstrijden per jaar te willen fluiten. Slechts enkele scheidsrechters vinden het leuk om meer wedstrijden te fluiten. 

Men is tevreden over de dingen die switch doet ter ondersteuning van scheidsrechters waarbij de scheidsrechtersbijeenkomst en de persoonlijke benadering erg worden gewaardeerd. Uit de tips die zijn binnengekomen worden de volgende tips meegenomen voor komend seizoen:

1. Af en toe een filmpje of scheidsrechterstip plaatsen op Facebook.

2. Een tweede scheidsrechtersbijeenkomst organiseren in het seizoen waarbij in de zaal wordt geoefend tijdens een oefenwedstrijd.

3. Vaker ervaren scheidsrechters mee laten kijken bij beginnende scheidsrechters om feedback te geven. 

Indoor Beachvolleybaltoernooi 18 februari

De dagen worden langzaam langer, waardoor het verlangen naar zon, strand en beachvolleybal natuurlijk steeds groter wordt. Dat begrijpen wij. Daarom kan je 18 februari meedoen aan het Indoor Beachtoernooi in de Sportbox in Utrecht!
Wat: Indoor Winterbeachtoernooi
Wanneer: zondag 18 februari
Hoe laat: 13.00 uur tot 16.00 uur
Waar: Sportbox, Utrecht
Kosten: 10 euro (incl. drankje)
Inschrijven kan hier

Switch TableSwitch 2018

Ben jij niet alleen een ster in het veld, maar ook in de keuken? Dat komt goed uit!
Strijd met je beste recept mee voor het Gouden Wissel Kookboek!

Nog een paar weken aftellen en dan is het weer zo ver!
Zaterdag 3 februari is de volgende editie van TableSwitch.

tableswitch

Geef je in tweetallen op via onderstaand formulier.  Opgeven kan tot dinsdag 30 januari.

Lees verder…

EK beachvolleybal komt naar Utrecht

Word Ambassadeur namens VV Switch!

Misschien heb je het al gehoord, maar in 2018 komt het EK Beachvolleybal naar Nederland. Utrecht is naast Apeldoorn, Den Haag en Rotterdam één van de vier speelsteden. We herinneren ons allemaal het mega feest van het WK Beachvolleybal in 2015 in Nederland en de kansen die dat met zich mee bracht: toffe wedstrijden, leuke feesten, een unieke sfeer! Een soort gelijk feest gaat wederom plaats vinden, maar nu in eigen stad! En dus een geweldige kans voor Switch!!

Tot nu toe is de Beachcie betrokken geweest bij de voorbereidingen van dit spektakel van het EK in Utrecht. De plannen gaan echter verder dan de ‘standaard’ Beachcie activiteiten en dus zijn we op zoek naar een of twee enthousiastelingen binnen Switch.

Lees verder…

Scheidsrechtersbijeenkomst

Op donderdag 28 september start om 20 uur de scheidsrechtersbijeenkomst in nieuw welgelegen. Het is verstandig om te komen opfrissen want er zijn weer kleine wijzigingen in de spelregels waar je als scheidsrechter van op de hoogte dient te zijn. Om de avond zo goed mogelijk te laten aansluiten op jullie wensen, zou het fijn zijn als je je vragen vooraf mailt naar scheidsrechterscoordinator@vvswitch.nl.

Digitaal wedstrijdformulier (DWF)

Vergeet niet om als aanvoerder voor de eerste wedstrijd je teamsamenstelling alvast klaar te zetten in het DWF. Dit scheelt veel tijd op de avond zelf. Via deze link lees je hoe je dit kunt doen.

Link: Handleiding opgave teamsamenstelling

Zaalwachtschema online

21 September is de eerste thuisavond van Switch. In het zaalwachtschema is terug te vinden welk team zaalwacht heeft en wie scheidsrechter zijn. Noteer de data alvast in je agenda. Let op: naar aanleiding van een besluit in de ALV (meer informatie binnenkort in de nieuwsbrief) is het zaalwachtschema gewijzigd t.o.v. de op 1 september gepubliceerde versie.

Vacatures

Switch zoekt nog een aantal enthousiaste volleyballers! Ben of ken jij iemand die een van onderstaande vacatures kan vullen? Laat het de TC dan graag weten!
  • Passer/ loper dames 3e divisie
  • Aanvallers dames 2e klasse
  • Trainer heren 2e klasse
  • Lid technische commissie

Beach Eindtoernooi + BBQ 2017

Om het beachvolleybal seizoen af te sluiten organiseert de beachcie weer een eindtoernooi! Het eindtoernooi zal plaatsvinden op donderdag 10 augustus. Mocht het weer nou echt tegenvallen (onweer) dan verschuiven we het naar een week later.

Het toernooi begint om half 8 bij de beachvelden in Utrecht Zuilen en vanaf 7 uur kun je beginnen met warmlopen.
Inschrijven kan per team: heren, dames of mix. Lukt het je nou niet om een beachpartner te vinden dan kun je je alsnog opgeven en dan gaat de beachcie kijken of ze iemand voor je kan vinden (no guarantees).

Schrijf je HIER in!!

De inschrijvingen sluiten op dinsdag 8 augustus! Zorg er dus voor dat je je voor die datum hebt opgegeven!

Naast het toernooi zal door de Beachcie een barbecue worden georganiseerd.
De barbecue is volledig vrijblijvend en wij zorgen alleen voor vlees, brood en salades. Je moet dus zelf je drankjes meenemen (water/sportdrank voor tijdens het toernooi en bier voor achteraf).

De kosten van het toernooi zijn als volgt:
Per team: 5 Euro
Deelname BBQ p.p. 5 Euro

Let op dat voor Introducees hier nog de standaard 4 euro bijkomt.

Tot de 10de!!

groetjes,

De Beachcie