Beach eindtoernooi – verplaatst naar 16 augustus

In verband met de weersvoorspellingen is het eindtoernooi verplaatst naar 16 augustus.

Vanavond zal er op de velden ook niemand van de beachcommissie aanwezig zijn. Mocht je ondanks het weer toch een potje willen ballen, neem dan contact op: beach@vvswitch.nl

Op 16 augustus sluiten we deze hete volleybalzomer af met een eindtoernooi inclusief bbq! Je kunt je inschrijven per heren-, dames- of mixteam, maar ook individueel, dan zoeken wij een geschikte partner voor je. Inschrijven kan via de volgende link. De kosten zijn €5 per team en €6,50 p.p. voor de bbq. Wij regelen het eten, neem zelf wat te drinken mee! Inschrijven kan tot en met maandag 6 augustus. Komende donderdag wordt er ook nog gewoon gebeached, we hopen jullie te zien!

The Beach Volleyball Party – 20 juli 2018 @ Woolloomooloo
Vrijdag 20 juli barst om 23:00 uur The Beach Volleyball Party los in de Woolloomooloo te Utrecht met om 00:30 uur een special guest.
Koop je kaarten hier

Workshops voor trainers en scheidsrechters

De organisatie van het side-event ‘Scholingen’ EK beach Utrecht organiseert leuke workshops voor trainers en scheidsrechters op zaterdag 21 juli waarna aansluitend een wedstrijd van het EK beachvolleybal wordt gekeken. Voor meer info: zie bijlage. Let op: inschrijven kan tot 24 juni.

Groots Utrechts Beachtoernooi en Win Kaarten voor EK Beach

Groots Utrechts Beachtoernooi - Win Kaarten EK Beach

Spelverdelers en trainers gezocht!

Komend seizoen hebben we nog een aantal vacatures. Ben of ken jij een:

  • Spelverdeler dames 3e divisie
  • Spelverdeler heren 2e klasse
  • Midden heren 1e klasse
  • Trainer voor promotieklasse (heren) en/ of 3e divisie dames?
  • Trainers voor dames 1e klasse en dames 2e klasse
  • Trainer voor heren 1e klasse

Laat het dan graag weten via tc@vvswitch.nl

Switch Day at the Park: meld je aan!

Zondag 10 juni organiseert Switch een gezellige dag in park Oog in Al voor jong en oud. Het wordt een relaxte dag met elkaar: volleyballen, spelletjes, muziek en natuurlijk barbecueën! Ook het aanstormende Switch talent van 0-18 jaar is welkom. Als iedereen wat te drinken meeneemt, dan zorgen wij voor de barbecue. Je kunt je inschrijven voor de barbecue via onderstaand formulier (volwassenen € 10, kinderen € 5). We beginnen rond 14:00 uur. 

Lees verder…

Beachvolleybal seizoen Switch

Met de laatste wedstrijden in zicht en de zon die steeds meer en harder gaat schijnen komen de beachkriebels weer op. Tijd om de zaal achter ons te laten en het zand op te gaan om lekker een balletje te gaan spelen!!

Ook dit jaar biedt Switch haar leden de mogelijkheid elke donderdagavond te komen beachvolleyballen op de beachvolleybalvelden bij sporthal Zuilen. Vanaf 19.00 uur is de Beachcie aanwezig en we gaan door tot het donker is. De meeste avonden is het vrij spelen voor Switch leden en hoef je je niet aan te melden. Daarnaast zijn er bij ons en in Utrecht de volgende beachactiviteiten:

  • Donderdag 17 mei: Openingstoernooi Mix King & Queen of the court – inschrijven kan hier
  • Donderdag 24 mei: Beachclinic
  • Donderdag 9 augustus: Eindtoernooi met barbecue

Meer informatie over het eindtoernooi en de beachclinic volgt via de website, maar reserveer deze data alvast in jullie agenda’s!

Introducees zijn altijd welkom, maar aan hen vragen we een bijdrage van €4 per keer. Ook is er de mogelijkheid voor introducees om voor €35 een abonnement te kopen voor alle beachavonden.

Bij zeer slecht weer kan de Beachcie besluiten het beachen af te lassen. Dit zal op de dag zelf via de site worden gecommuniceerd.

Heb je vragen of opmerkingen wat betreft de beach activiteiten van VV Switch? Spreek dan gerust een van de Beachcie leden aan of mail naar: beach@vvswitch.nl

Tot op de beachvelden!

Groetjes van de BeachCie,

Dana (D3), Maaike (D3), Freeke (D6), Jordy (H6) & Tim (H2)

Vul de TC enquête in!

Met het einde van het seizoen in het verschiet, start de TC met de voorbereiding van volgend seizoen. We beginnen met een inventarisatie van jullie wensen: blijf je volgend seizoen bij Switch en zo ja, wat wil je dan doen? Vul daarom z.s.m. en uiterlijk 21 april de TC-enquête in!

Waarom zo snel al? Dan kunnen we direct na de laatste wedstrijden al meetrainers vragen voor alle posities waar gaten vallen en kunnen de spelers die ervoor in aanmerking komen, hoger meetrainen.

Alle trainers ontvangen nog een aparte mail met een enquête over het team dat zij trainen.  

Vaardigheidstraining scheidsrechters

Dinsdag 3 april vond de scheidsrechtersworkshop plaats. Terwijl de scheidsrechters onder leiding van thijs-jan de workshop volgden speelden een aantal switchers een oefenwedstrijd waarbij ze het de scheidsrechters af en toe behoorlijk lastig maakten. Gelukkig wisten Rolf en Freeke dit zooitje ongeregeld succesvol te begeleiden. Binnenkort kun je ze dus ook als scheidsrechter van jouw wedstrijd treffen.

Spelverdelersclinic door Yannick van Harskamp!

Op dinsdagavond 3 april hebben wij (als TC) een speciale training georganiseerd door niemand minder dan Yannick van Harskamp. Hij komt een training geven aan de spelverdelers van Switch waarbij hij de trainers aangeeft hoe ze spelverdelers het beste kunnen gaan trainen. Dit wil je niet missen! Ben je trainer en/of spelverdeler schrijf je dan snel in! De training zal plaats vinden op 3 april van 19.30-21.30 in sporthal Zuilen. Vanwege de verwachte animo, bij deze alvast de waarschuwing vol=vol. Je kunt je inschrijven tot en met 18 maart. Vragen kun je mailen naar tc@vvswitch.nl en inschrijven doe je via deze link.