EK beachvolleybal komt naar Utrecht

Word Ambassadeur namens VV Switch!

Misschien heb je het al gehoord, maar in 2018 komt het EK Beachvolleybal naar Nederland. Utrecht is naast Apeldoorn, Den Haag en Rotterdam één van de vier speelsteden. We herinneren ons allemaal het mega feest van het WK Beachvolleybal in 2015 in Nederland en de kansen die dat met zich mee bracht: toffe wedstrijden, leuke feesten, een unieke sfeer! Een soort gelijk feest gaat wederom plaats vinden, maar nu in eigen stad! En dus een geweldige kans voor Switch!!

Tot nu toe is de Beachcie betrokken geweest bij de voorbereidingen van dit spektakel van het EK in Utrecht. De plannen gaan echter verder dan de ‘standaard’ Beachcie activiteiten en dus zijn we op zoek naar een of twee enthousiastelingen binnen Switch.

Lees verder…

Switcherklaas maandag 4 december

Beste teams,

Jullie hebben inmiddels van Sint instructies gekregen om voor een ander team een gedicht en cadeau te regelen.

Laat jullie cadeau van tevoren in de kantine achter en kom na de training onder het genot van een pepernootje en een biertje jullie eigen cadeau en gedicht in ontvangst nemen!

Groetjes, Switcherklaas

Switch Saturday

Aanstaande zaterdag 21 oktober is het zover: dé switch Saturday van het jaar!

Eet je mee?
Ook dit jaar is het weer mogelijk om een hapje te eten in de kantine van the Colour Kitchen na alle wedstrijden. Voor € 7,50 p.p. wordt een heerlijk pasta-buffet verzorgd. Aansluitend zal er een pubquiz plaatsvinden. Je opgeven voor het eten kan hier. Doe dit vóór aanstaande donderdag 12:00 uur.

Switch-toto
Je kunt ook een gokje wagen met de switch-toto. Met een inleg van € 2,50 p.p. maak je kans op het winnen van een heerlijk bittergarnituur voor je team! Een goed voorspelde uitslag van de topper Heren 1 – Heren 2 wordt beloond met dubbele punten. Het toto-formulier kun je hier invullen. 

De opbrengst van de toto gaat naar de Edwin van der Sar-foundation: een goed doel dat ernaar streeft de zorg voor patiënten met een hersenbeschadiging te verbeteren waarbij ‘bewegen’ wordt ingezet om het herstel van hersenfuncties en sociaal contact te bevorderen (https://www.edwinvandersarfoundation.nl/).

Kosten
De totale kosten voor alleen eten / alleen toto / eten én toto kun je overmaken naar NL28INGB0001747456 t.n.v. VV Switch onder vermelding van je naam + switch Saturday 2017.

Moedig je team aan
Vergeet ook vooral niet om een mooi plan te smeden om het aan jullie toegewezen team aan te moedigen en naar de winst te helpen!

Wij kijken ernaar uit om er een onvergetelijke dag van te maken!

Groetjes,
de Axcie

Scheidsrechtersbijeenkomst

Op donderdag 28 september start om 20 uur de scheidsrechtersbijeenkomst in nieuw welgelegen. Het is verstandig om te komen opfrissen want er zijn weer kleine wijzigingen in de spelregels waar je als scheidsrechter van op de hoogte dient te zijn. Om de avond zo goed mogelijk te laten aansluiten op jullie wensen, zou het fijn zijn als je je vragen vooraf mailt naar scheidsrechterscoordinator@vvswitch.nl.

Digitaal wedstrijdformulier (DWF)

Vergeet niet om als aanvoerder voor de eerste wedstrijd je teamsamenstelling alvast klaar te zetten in het DWF. Dit scheelt veel tijd op de avond zelf. Via deze link lees je hoe je dit kunt doen.

Link: Handleiding opgave teamsamenstelling

Zaalwachtschema online

21 September is de eerste thuisavond van Switch. In het zaalwachtschema is terug te vinden welk team zaalwacht heeft en wie scheidsrechter zijn. Noteer de data alvast in je agenda. Let op: naar aanleiding van een besluit in de ALV (meer informatie binnenkort in de nieuwsbrief) is het zaalwachtschema gewijzigd t.o.v. de op 1 september gepubliceerde versie.

Vacatures

Switch zoekt nog een aantal enthousiaste volleyballers! Ben of ken jij iemand die een van onderstaande vacatures kan vullen? Laat het de TC dan graag weten!
  • Passer/ loper dames 3e divisie
  • Aanvallers dames 2e klasse
  • Trainer heren 2e klasse
  • Lid technische commissie

Beach Eindtoernooi + BBQ 2017

Om het beachvolleybal seizoen af te sluiten organiseert de beachcie weer een eindtoernooi! Het eindtoernooi zal plaatsvinden op donderdag 10 augustus. Mocht het weer nou echt tegenvallen (onweer) dan verschuiven we het naar een week later.

Het toernooi begint om half 8 bij de beachvelden in Utrecht Zuilen en vanaf 7 uur kun je beginnen met warmlopen.
Inschrijven kan per team: heren, dames of mix. Lukt het je nou niet om een beachpartner te vinden dan kun je je alsnog opgeven en dan gaat de beachcie kijken of ze iemand voor je kan vinden (no guarantees).

Schrijf je HIER in!!

De inschrijvingen sluiten op dinsdag 8 augustus! Zorg er dus voor dat je je voor die datum hebt opgegeven!

Naast het toernooi zal door de Beachcie een barbecue worden georganiseerd.
De barbecue is volledig vrijblijvend en wij zorgen alleen voor vlees, brood en salades. Je moet dus zelf je drankjes meenemen (water/sportdrank voor tijdens het toernooi en bier voor achteraf).

De kosten van het toernooi zijn als volgt:
Per team: 5 Euro
Deelname BBQ p.p. 5 Euro

Let op dat voor Introducees hier nog de standaard 4 euro bijkomt.

Tot de 10de!!

groetjes,

De Beachcie

LET OP: Donderdagavond 20 juli geen beachen op Zuilen!!

Aanstaande donderdag 20 juli zijn de beachvelden op Zuilen helaas niet beschikbaar, omdat de gemeente aan de slag gaat met het zand. Eerstvolgende beachavond is donderdag de 27ste. Op een verse bak met zand! 🙂 Tot dan! De Beachcie.

Vacature 3e divisie passer/ loper dames

Switch D1 is op zoek naar een nieuwe passer/ loper om het gezellige team compleet te maken. Stuur een mailtje naar tc@vvswitch.nl als je interesse hebt!

  • D1 traint elke maandag en om de week op donderdag
  • Heeft thuiswedstrijden op donderdagavond