Spelers gezocht!

Switch is op zoek naar de volgende spelers:

Mannen promotieklasse: middens en spelverdeler

Ben jij degene die wij zoeken? Vul het aanmeldformulier in of mail met TC@vvswitch.nl

23 en 30 december 2019

De trainingen op maandag 23 december gaan gewoon door.

Tussen kerst en oudjaarsdag, op maandag 30 december, is het weer tijd voor het jaarlijkse oliebollentoernooi! Van tevoren aanmelden is niet nodig. Meld je tussen 19:30 en 19:45 uur in de bovenzaal van Nieuw Welgelegen, de wedstrijden starten om 20:00 uur. Tot dan!

Switch Beach Eindtoernooi

Om het beachvolleybalseizoen af te sluiten organiseren we net als voorgaande jaren het Switch Beach Eindtoornooi. Het toernooi zal plaatsvinden op donderdag 15 augustus tenzij het weer écht tegenvalt. In dat geval wordt het verschoven naar de 22e. 

NIEUW dit jaar is dat we geen BBQ organiseren maar pizza’s bestellen! Dit is uiteraard net als andere jaren geheel vrijblijvend. Mocht je graag een hapje willen eten geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Vanaf 7 uur kun je warmspelen en vanaf half 8 wordt er gestart met de eerste wedstrijden. Inschrijven kan per team: heren, vrouwen of mix. Je mag je ook individueel inschrijven, in dat geval probeert de Beachcie een partner voor je te vinden. 

Kosten
De kosten van het toernooi zijn als volgt:

Per team: 5 Euro        (Introducees +4 Euro p.p)
Deelname pizza’s p.p.   6,50 Euro

Aanmelden
Inschrijven kan via de volgende link tot uiterlijk maandag 12 augustus. Mocht je later bedenken dat je toch wel/niet mee wilt eten, stuur ons dan een mail naar beach@vvswitch.nl.

We zien jullie allemaal graag op de beachvelden!

Switch Beachvolleybal Seizoen

Met de laatste wedstrijden achter de rug en de zon die steeds harder gaat schijnen komen de beachkriebels weer op. Tijd om de zaal achter ons te laten en het zand op te gaan om lekker een balletje te gaan spelen!!

Ook dit jaar biedt Switch haar leden de mogelijkheid elke donderdagavond te komen beachvolleyballen op de beachvolleybalvelden bij sporthal Zuilen (Burgemeester Norbruislaan 680, Utrecht). Vanaf 19.00 uur is de Beachcie aanwezig en we gaan door tot het donker is. De meeste avonden is het vrij spelen voor Switch leden en hoef je je niet aan te melden. Daarnaast zijn er bij ons en in Utrecht de volgende beachactiviteiten:

 • Donderdag 16 mei: Openingstoernooi Royals of the (K)night – Inschrijven kan per team (mix, heren, dames) of individueel. De kosten voor deelname zijn 2,50 p.p. voor Switch leden. Introducees zijn welkom maar betalen een introductietarief van 5 euro (totaal).Wees er op tijd bij want VOL=VOL. Inschrijven kan hier!
 • Zondag 7 juli: Extra (zon)Dagje Beachvolleyballen
  Voor meer informatie: klik hier
 • Donderdag 15 augustus: Eindtoernooi
 • Alle donderdagen tussen 23 mei en 8 augustus: Vrij spelen

Meer informatie over het eindtoernooi volgt via de website, maar reserveer deze data alvast in jullie agenda’s! Bij zeer slecht weer kan de Beachcie besluiten het beachen af te lassen. Dit zal op de dag zelf via de website worden gecommuniceerd

Introducees zijn altijd welkom, maar aan hen vragen we een bijdrage van €4 per keer. Ook is er de mogelijkheid voor introducees om voor €32 een abonnement te kopen voor alle beachavonden.

Heb je vragen of opmerkingen wat betreft de beachactiviteiten van VV Switch? Spreek dan gerust een van de Beachcie leden aan of mail naar: beach@vvswitch.nl

Tot op de beachvelden!

Groetjes van de BeachCie,
Dana (D3), Maaike (D3), Joeren (D5), Freeke (D6), Jordy (H6) & Tim (H2)

Bestuursleden gezocht

Wij zoeken voor volgend jaar een nieuwe wedstrijdsecretaris en scheidsrechterscoördinator! Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een heel gezellig bestuur en je tegelijkertijd nuttig te maken voor de vereniging? Neem dan contact met ons op! Als je een specifieke vraag hebt over één van de functies kun je het beste contact opnemen door bijvoorbeeld een mail te sturen naar de huidige wedstrijdsecretaris of scheidsrechterscoördinator.

Beachvolleybalregels omtrent Corona vanaf 1 juli 2020

Beste Beachers,

Jullie hebben ongetwijfeld de nieuwe regels omtrent Corona per 1 juli vernomen. Goed nieuws! Tijdens het sporten mag de 1,5 m maatregel worden losgelaten. Dit betekent dat het ook weer is toegestaan om te blokkeren in het veld mits de tegenstander dit oké vindt.

Om iedereen zoveel mogelijk spelplezier te kunnen geven dit seizoen hebben we vanuit de BeachCie het volgende besloten:

 • Aanmelding door middel van het formulier blijft. Zo voorkomen we dat er teveel mensen moeten wachten en kan de 1,5m makkelijker worden gehandhaafd buiten het spelletje.
 • Wél is het toegestaan om tussen de velden te rouleren
 • Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er nog steeds in 2 blokken gespeeld.
 • Iedereen moet zich prettig voelen bij het spelen: spreek daarom bij elk potje af of iedereen akkoord is met blokkeren. Zo niet, dan wordt er niet geblokkeerd.

We hopen jullie allemaal weer te zien komende donderdag!

BeachCie

Inschrijfformulier beachvolleybal 2 juli

Klik hier voor het inschrijffomulier van donderdag 2 juli. Let op! De shifts zijn iets aangepast: Shift 1 is van 19:00 tot 20:20 en shift 2 van 20:30 tot 22:00. Voor meer informatie, zie het uitgebreide bericht hier onder.

Inschrijfformulier beachvolleybal 25 juni

Klik hier voor het inschrijffomulier van donderdag 25 juni. Let op! De shifts zijn iets aangepast: Shift 1 is van 19:00 tot 20:20 en shift 2 van 20:30 tot 22:00. Voor meer informatie, zie het uitgebreide bericht hier onder.

Start Beachseizoen + Inschrijfformulier 28 mei

Beste beachvolleybal liefhebbers,

Na bijna drie maanden zonder volleybal kun je vast niet wachten om weer een bal aan te raken. Hopelijk ben je je volleybal skills nog niet verleerd want vanaf donderdag 28 mei mogen we weer beachvolleyballen in Zuilen!

Vanuit de overheid en de gemeente is groen licht gegeven om het beachvolleybal weer op te starten. Door de huidige coronacrisis moeten we ons wel aan een aantal richtlijnen houden. Vrije inloop is helaas (nog) niet mogelijk en daarom hebben we dit jaar een aanmeldsysteem in het leven geroepen. Zo kunnen we er voor zorgen dat er max. 6 spelers op een veld spelen. Onderaan deze mail is de eerste link beschikbaar om je te kunnen aanmelden voor 28-05. Zit je, net als wij, al lang met smart te wachten om weer te mogen beachen meld je dan direct aan! Inschrijving dient binnen te zijn vóór woensdag 19.00. Lees onderstaande en de bijlagen goed door; bij deelname aan één van de beachavonden is het verplicht dit te hebben gelezen.

Aantal praktische zaken:

–         Startdatum donderdag 28 mei vanaf 19.15

–         Einddatum: afhankelijk van ontwikkelingen coronavirus

–         Afhankelijk van het aantal aanmeldingen (max 30 personen tegelijk aanwezig) kan het zijn dat we in shifts gaan spelen;

–         Om te voorkomen dat er meer dan 30 personen tegelijk aanwezig zijn is het verplicht om je iedere woensdag vóór 19:00 uur aan te melden via de website van Switch (www.vvswitch.nl). De beachcie zal diezelfde avond bepalen of het noodzakelijk is om in shifts te spelen;

–         Vijf velden zijn gereserveerd voor Switch, maximaal 6 spelers per veld en je blijft op je eigen veld én in je eigen koppel!;

–     Let op! Vol =Vol; Elke woensdagavond/donderdagochtend wordt bekendgemaakt wie er op welk veld speelt en voor wie er mogelijk (aan de hand van het aantal aanmeldingen) geen plek is. Uiteraard zullen we de week erna voorrang geven aan deze enthousiaste beachers. 

–         I.v.m. corona is het aan te raden een vaste beachpartner te hebben; mocht je geen partner hebben voor de week dan mag je je individueel aanmelden en probeert de BeachCie een partner voor je te zoeken. 

–     Ook dit jaar zijn introducees toegestaan; zij betalen de gebruikelijke €4.

Tot slot willen we je vragen het pdf in de bijlage goed door te lezen zodat iedereen op de hoogte is van de regels. Voor de actuele ontwikkelingen zie ook https://www.beachvolleybalutrecht.nl/ en https://www.volleybal.nl/beachvolleybal.

Bij vragen kan je ons altijd mailen (beach@vvswitch.nl) of spreek ons op de betreffende avond aan.

Laten we er samen een gezellige (en veilige) Switch beachzomer van maken!

Groeten en tot in het zand,

De Beachcie

Inschrijfformulier 28 mei 2020

Klik hier voor het Inschrijfformulier van donderdag 28 mei 2020

Protocol Beachvolleybal


Schoenenavond!

Wil je voor komend seizoen nieuwe schoenen kopen? Wacht dan nog even met kopen of bestellen! Op maandag 28 september houdt Volleybaldirect.nl een schoenpasavond in sporthal Nieuw Welgelegen. Dat betekent schoenen kopen met een mooie korting én per gekocht paar gaat er een bijdrage naar de vereniging.

Einde & start seizoen

Helaas moeten we concluderen dat ons seizoen erop zit voor dit jaar. Dit betekent ook dat geplande activiteiten zoals het eindfeest en het eindtoernooi niet door zullen gaan. Wij hopen dat de beachvelden in Zuilen snel weer open gaan en we elkaar daar kunnen treffen, maar in Nieuw Welgelegen zal dat pas weer in augustus zijn. We zijn aan het bekijken of we eerder dan gebruikelijk terecht kunnen in de zaal, zodat we iets meer tijd hebben om lekker in te spelen en genoeg plek te kunnen bieden aan meetrainers voordat de competitie weer start. We denken bijvoorbeeld aan 3 augustus (in plaats 17 of 24 augustus). We houden jullie hierover op de hoogte.

“Kampioenen”

De Nevobo heeft besloten om dit seizoen geen kampioenen aan te wijzen. Wel is er op basis van wedstrijdcoëfficiënt gekeken welke teams promoveren. We zijn heel blij om te kunnen melden dat maar liefst 3 teams van Switch promoveren! Namelijk:

 • Dames 2; van 1ste klasse naar Promotieklasse
 • Heren 4: van 3de klasse naar 2de klasse
 • Heren 6: van 4de klasse naar 3de klasse

Van harte gefeliciteerd! 

Alle volleybal wedstrijden t/m 31 maart afgelast

Naar aanleiding van het persbericht van vanmiddag is door de Nevobo besloten dat alle wedstrijden in heel Nederland t/m 31 maart 2020 worden afgelast.

De trainingen op de maandagen zullen vooralsnog wel door gaan.
Op donderdagen zal de zaal niet beschikbaar zijn voor een evt. tweede trainingsavond. 

Verder volgen ook wij het landelijke advies – mocht je gezondheidsklachten hebben, blijf dan vooral thuis. 

Kijk voor meer informatie van de Nevobo op onderstaande link:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/12/alle-wedstrijden-t-m-31-maart-afgelast

Table Switch

Ook dit jaar organiseert de Axcie een nieuwe editie van Table Switch. Op zaterdagavond 15 februari kunnen de kookschorten weer om. Welk duo gaat er dit jaar met de prijs naar huis voor het lekkerste gerecht? Schrijf je in!

Klik om aan te melden