Aanstaande zaterdag 21 oktober is het zover: dé switch Saturday van het jaar!

Eet je mee?
Ook dit jaar is het weer mogelijk om een hapje te eten in de kantine van the Colour Kitchen na alle wedstrijden. Voor € 7,50 p.p. wordt een heerlijk pasta-buffet verzorgd. Aansluitend zal er een pubquiz plaatsvinden. Je opgeven voor het eten kan hier. Doe dit vóór aanstaande donderdag 12:00 uur.

Switch-toto
Je kunt ook een gokje wagen met de switch-toto. Met een inleg van € 2,50 p.p. maak je kans op het winnen van een heerlijk bittergarnituur voor je team! Een goed voorspelde uitslag van de topper Heren 1 – Heren 2 wordt beloond met dubbele punten. Het toto-formulier kun je hier invullen. 

De opbrengst van de toto gaat naar de Edwin van der Sar-foundation: een goed doel dat ernaar streeft de zorg voor patiënten met een hersenbeschadiging te verbeteren waarbij ‘bewegen’ wordt ingezet om het herstel van hersenfuncties en sociaal contact te bevorderen (https://www.edwinvandersarfoundation.nl/).

Kosten
De totale kosten voor alleen eten / alleen toto / eten én toto kun je overmaken naar NL28INGB0001747456 t.n.v. VV Switch onder vermelding van je naam + switch Saturday 2017.

Moedig je team aan
Vergeet ook vooral niet om een mooi plan te smeden om het aan jullie toegewezen team aan te moedigen en naar de winst te helpen!

Wij kijken ernaar uit om er een onvergetelijke dag van te maken!

Groetjes,
de Axcie